Semesterbostad i Sarzana i Cinque Terre

Antico Casale

Terrasserna till lägenheterna vid receptionen Tvårumslägenhet Neraldo (med liten terrass)
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du lantligt men ändå ligger antika och stämningsfulla Sarzana endast ca. 2,5 km bort - och det närmaste focacceria (sandwichbar) ligger endast ca. 1 km bort. Samtidigt har du endast ca. 7 km ner till stränderna i Fiumaretta. Tänk att bo i Ligurien men ändå på gränsen till Toscana med sina böljande vinmarker och medeltidsstäder. Antico Casale erbjuder faktiskt dig det hela på en gång.

Kom smidigt till Cinque Terre

Områdets stora dragplåster Cinque Terre Nationalpark når du antingen genom att köra till charmiga Lerici (ca. 10 km) varifrån du kan segla sista biten, eller köra till tågstationen i La Spezia (ca. 20 km) och ta tåget till Cinque Terre (direkttåg). Tågturen till den första staden i Cinque Terre (Riomaggiore) tar rent faktiskt endast 6 minuter.

Välkommen till Antico Casale!

Antico Casale ligger fridfullt på en sluttning omgiven av marker. I horisonten möter ögat de liguriska Apenninerna och marmorbergen. Det första du möter är den majestätiska cypress-allé. Sväng strax till höger där du finner den stora parkeringsplatsen. Förutom skogens rofyllda tillvaro kommer förbipasserande tåg summa i bakgrunden ca. 200 meter bort. In-Italias utsände noterade det ej - men vi vill ändå nämna det för god ordningsskull. Du välkomnas i receptionen i den gula byggnaden nära p-platsen. I denna byggnad återfinns även frukostmatsalen och några av lägenheterna.

Hoppa i poolen!

Poolen ligger en bit in i trädgården där du även finner flera av lägenheterna. Den är inhägnad och har en barnpool (ej separat men i den grunda delen), där det också finns en jacuzzi-funktion. Vid det inbjudande poolområdet finns även solstolar, parasoller, toalett, omklädningsrum, två duschar och en snack-automat med kaffe och snacks till dem som inte vill lämna poolen.

Andra familjevänliga faciliteter

I den ena ände av den parkliknande trädgården finnsi ett aktivitetshörn med både lekplats, gemensam grill och picnic-plats. Det finns en privat restaurang sidan om poolen. Den används endast till privata sällskap och är därför varken öppen för utomstående eller ställets egna gäster. När det arrangeras bröllop och liknande så bör musiken sluta vid midnatt. Det kan i vissa tillfälle vara lite tidigare eller lite senare. Om du inte själva önskar att laga mat finns närmaste matställen i Sarzana - för långt att gå men endast 5 minuter i bil.

Bo i trevliga lägenheter

De 13 lägenheter är både varmt och trevligt inredda. De ger en fin känsla av att känna sig hemma och välkommen. Lägenheterna fördelar sig på två byggnader: några av dem ligger i den gula byggnaden med receptionen och frukostmatsalen - medan resten ligger i en byggnad vid poolen. För dig som bor vid poolen finns det en parkeringsplats i närheten så du har bilen nära dig.

De flesta lägenheter har tillgång till uteplats med trädgårdsmöbler - och även om dessa i teorin är gemensamma så gäller i praxis att man endast använder den uteplats / trädgårdsplats / terrass som ligger i anknytning till där man bor. De fyra lägenheter som inte har uteplats kan använda de gemensamma paviljonger - och tre av dessa fyra lägenheter har dessutom sin egen gemensamma terrass på andra våningen där de ligger. Även om det är tal om semesterlägenheter med kokvrå (dock utan ugn) så är det närmast tal om hotellägenheter, eftersom det mesta är inkluderat i priset, så även frukosten som intas som buffé (inne eller ute). Lägenheterna har inte tvättmaskin eller gemensamt tvättrum - men det finns ett tvätteri ca. 1,5 km bort.

Obs. Lägenheterna är från 2-4 personer och du får det antal bäddar du bokar in och betalar för. Så bokar du in för 2 personer är det 2 bäddar som väntar dig. Extrabäddar kan vara i bäddsoffa.

Läs mer om Antico Casale

L√§genheterna på Antico Casale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map