Omdömen från Agriturismo La Fattoria di Marta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo La Fattoria di Marta

Läs personliga omdömen av Agriturismo La Fattoria di Marta som ligger i Ligurien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo La Fattoria di Marta. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fin vistelse i lantliga omgivningar

Vi hade två fina dagar i Sant'Olcese. Värdskapet var väldigt trevligt och hjälpsamma. Min dotter som är glad för hästar fick en ridtur. Det fanns många djur på gården, och det var möjligt att komma i kontakt med dem. Det fanns många barn om dagen som var på sommarskola, men det störde inte. Mina två barn tyckte det var kul att det var barn som var på samma ålder som dem själva. Vi använde oss av poolen och åt två fina middagar där. Vi tänker att detta är ett ställe vi vill resa tillbaka till.

Sant'Olcese som semester-destination

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Familjerum Gialla med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Great stay near genua.

Good stay near genua, nice friendly family and great food. Somewhat lacking in English language skills, works good anyway. Alltogether a great stay on a countryside agriturismo.

Sant'Olcese som semester-destination

Not much to do in the area around agriturismo, but genua is close.

Agriturismo La Fattoria di Marta
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Familjerum Gialla med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Ett rent, fint, trevligt och anspråkslöst ställe

Vi var 2 vuxna och hade bara 1 övernattning, från en lördag till söndag i september månad.
Trots den sena ankomsten - kl 23:00 - mottogs vi av en mycket vänlig och pratsam - endast på italienska - mormor som ville göra allt för oss. Vi kände oss givetvis mycket välkomna.

Rekommendationer till andra gäster

GPS-en fick jobba hårt, men hittade adressen till slut.

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Rum Azzurra
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Ej använt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trivsamt!

Trevligt lokalt ställe, med massor av liv.

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Rum Panna med fransk altan
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Familjär stämning – bra upplevelse!

Stället drivs av en italiensk familj som är mycket tillmötesgående och trevlig – och har händerna fulla med sommarkolonins barn. När vi anlände verkade de inte riktigt beredda, och det tog tid innan rummet stod klart.

Under dagtid på vardagar upptar sommarkolonins barn mycket plats i trädgård och poolområde. De hämtas sent på eftermiddagen. Det är väluppfostrade och rara barn, som var mycket vänliga mot våra barn (som nog tyckte att det var lite överväldigande). Och det gav en kul inblick i ett stycke italiensk vardag. Vi var bara här från fredag till lördag, så det hade inte så stor påverkan på vår vistelse. Men under en hel vecka hade det inverkat på t ex den rofyllda frukoststund vi upplevde på lördagen.

Vägen fram till stället går genom ett oansenligt område, som inte putsats upp till turisternas ära. När man kommer fram till La Fattoria di Marta och sitter i trädgården vid poolen upplever man en fin utsikt och atmosfär.

Det verkar som att det går fint att klappa djuren på stället. Då vår vistelse var så kort blev det inte av att vi gjorde det.

Rekommendationer till andra gäster

Vägbeskrivningen från In-Italia dirigerar en via "Via Isola". Det är för tidigt. Om man tittar på google är det smidigt.

Man kan äta här, men ska då anmäla det på förmiddagen. Vi testade inte, men hörde att stället erbjöd en massa god mat.

Om vi haft en längre vistelse skulle vi ha besökt de små restaurangerna vid huvudgatan i Manesseno (5 min från hotellet).

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint

På rummen, i trädgården och vid poolen är det rent och prydligt. Närområdet (t ex vid parkeringen) är lite rörigt och ofärdigt – och det drar ner det första intrycket.
Gästvänlighet

Familjen är mycket gästvänlig. T ex satt farfar vid frukosten och gjorde små presenter åt barnen.
Placering

Mycket vacker utsikt från trädgården. Som sagt är närmiljön lite rörig. Området verkar inte så turistiskt.
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Rum Panna med fransk altan

Rummet var fint. Det var lite mörkt och saknade aircondition. Förslag: Det skulle vara trevligt med ett bord på rummet.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det är trångt i poolen och trädgården när sommarkolonins barn är där.
Restaurang

Vi fick bara frukost. Den var ok. Det var härligt att sitta i skuggan och inta frukost, kaffe m m.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En besvikelse

Stället ligger okej och poolen är bra. Här stannar dock det positiva.
Den beskrivna sommarkolonin bestod av 18 barn som var där från 7-18. De var överallt på området, inklusive pool, hela dagen. Det var som att vara på semester på en förskola på en hektisk dag.
Det var mycket lyhört på rummen vilket är mycket genant. Vår granna vaknade klockan 6 och väckte oss därmed med sina samtal, toalettbesök osv.
Det talas ingen engelska och det är som utgångspunkt inga problem, men här verkar det lite som att man är lite till besvär, att man helst inte ska be om för mycket, och att en banal beställning av en cocacolal kan ta en hel dag...
Vi tycker inte att beskrivningen på hemsidan stämmer överens med verkligheten och vi är verkligen besvikna över denna upplevelsen.

In-Italias kommentar

Vi är ledsna att höra att ni är besvikna över er upplevelse. Vi tar naturligtvis hänsyn till era kommentarer. Med hänsyn till sommarkolonin så har Fattoria du Marta riktigt några skolbarn på stället under dagtimmarna, vilket vi har understrukit i beskrivningen av stället - vi beklagar om ni inte har läst detta innan ankomst. På in-italia.se står det: Notera: Under sommaren finns det goda möjligheter för barnfamiljerna att få sig nya lekkamrater eftersom stället då även fungerar som sommarkoloni för ca 10 barn i dagtimmarna från måndag till fredag. Detta kan för många uppfattas som en livlig semesterkrydda för barnen, men lägg märke till att det också betyder lite extra liv vid poolen och lekplatsen i dagtimmarna. För det mesta är barnen ca. en timmes tid i poolen men annars i en separat avdelning på stället, där det inte stör dem som önskar fridfulla omgivningar. Mvh, Allan, In-Italia

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Familjerum Gialla med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra upplevelse

Det är ett väldigt avslappnat ställe med en väldigt trevlig värdsfamilj. Vi valde att äta kvällsmat på stället och varje kväll fick vi en god 4-rätters meny. Vinet skulle vi själva betala, men det finns vin till ok priser. I dagstimmarna var det en semesterkoloni för mindre skolbarn (ca 15 stk). Det var några väldigt snälla barn, som gärna ville i kontakt med våra egna barn.
Rummen var också fint inrättade och levde upp till våra förväntningar.
Dessutom ligger stället bra i förhållande till sevärdheter som Genova och Portofino. Allt i allt en bra upplevelse.

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Familjerum Gialla med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe för barnfamiljer

Detta är en fin liten bondgård för familjer med barn. Enkelt, då vi också kunde äta middag där på kvällarna. Rummet var fint.

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Familjerum Gialla med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo La Fattoria di Marta

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Rum Panna med fransk altan
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo La Fattoria di Marta

Agriturismo La Fattoria di Marta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Fattoria di Marta
Rum Panna med fransk altan
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Hotel Tigullio

Santa Margherita Ligure

Hotel Rosa

Alassio

search map