Agriturismo i Sant'Olcese i Ligurien

Agriturismo La Fattoria di Marta

 
Agriturismo La Fattoria di Marta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Fattoria di Marta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant'Olcese här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Fattoria di Marta är ett utmärkt lantställe både för familjen som har behov för en eller två övernattning mellan Toscana och Milano - men även för familjen som gärna vill bo på behagligt avstånd från Liguriens kust och i ett autentiskt inland. Genova ligger endast ca. 15 km bort. På gården finns det både restaurang och pool.

Bli omhändertagen

På La Fattoria di Marta är man mycket glad för både djur, goda råvaror och tillfredställda semestergäster som de älskar att rå om på sitt lantställe. Här befinner man sig i det centrala Ligurien endast ca. 15 km uppe i höglandet vid regionshuvudstaden Genova i ett mycket kuperat landskap. Då stället accepterar vistelse på endast en natt (även om de sköna omgivningarna inbjuder till längre vistelser) så ligger det strategiskt bra mellan Toscana och Milanos flygplatser: det är endast 4 km till motorvägen och därför ca. 2 timmars bilkörning till Malpensa flygplatsen. Trots de lantliga omgivningarna är det endast ca. 2 km till Manesseno där man finner både inköpscenter och stor supermarket.

Läs mer om Agriturismo La Fattoria di Marta

Pool, lekkamrater och djur

Bland gårdens djur finner man både åsnor, getter, får, höns, grisar och en vänlig gårdshund som hör till ett lantställe. Den lantliga doften kan i mild grad leta sig till näsborrarna på visa ställe på gården. Det finns parkering i närheten av poolen och det finns lite klassisk "bondgårdsoordning" här men å andra sidan kan man inte se detta från varken trädgården, poolen (med saltvatten och djup på 80 cm i den grunda delen) och huvudhuset. Det finns även fina vandringsmöjligheter i området - t.ex. en stig som passerar La Fattoria di Marta och leder upp till det lokala försvarstornet Forte Diamante med fin utsikt. Detta lanställe är i övrigt utmärkt för (mellanstora) barn då det finns djur och leklplats på stället. Ett extra plus är den egna restaurangen så man inte behöver ut och köra på kvällen när hungern faller på.
Notera: Under sommaren finns det goda möjligheter för barnfamiljerna att få sig nya lekkamrater eftersom stället då även fungerar som sommarkoloni för ca 10 barn i dagtimmarna från måndag till fredag. Detta kan för många uppfattas som en livlig semesterkrydda för barnen, men lägg märke till att det också betyder lite extra liv vid poolen och lekplatsen i dagtimmarna. För det mesta är barnen ca. en timmes tid i poolen men annars i en separat avdelning på stället, där det inte stör dem som önskar fridfulla omgivningar.

Restaurangen

- Restaurangen på La Fattoria di Marta är både öppen för övernattande gäster och andra förbipasserande samt lokalbefolkningen. Det betyder också att man bör förvänta lite liv och rörelse runt lunch och middag under helgen, men oavsett vad så är poolen endast för gårdens övernattande gäster. Köket består av kött och grönt med vikt på lokala liguriska rätter som t.ex. kanin och pastarätten trofie med kastanjer. Väljer man vistelse med halvpension (ska inte förbokas) så kan man förvänta sig en 4-rätters meny med vatten och husets vin inkluderat i priset. Det dukas upp i den charmiga matsalen där gästerna även äter sin frukost - och när vädret tillåter det finns det även möjlighet att äta utomhus. Dessutom finns det möjlighet att köpa med sig gårdens produkter med hem - det gäller bl.a. marmelad, fruktsirap och hästbönekräm.

Dubbelrum Azzurra
- Fint rum på 2:a våningen (utan hiss) med satellit-TV (lcd) och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng i en bäddsoffa.
Dubbelrum Verde med balkong
- Fint rum på 2:a våningen (utan hiss) med satellit-TV (lcd) och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng i en bäddsoffa.
Dubbelrum Panna med fransk altan
- Fint rum på 3:a våningen (utan hiss) med satellit-TV (lcd) och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extra sängar i en dubbel bäddsoffa. Ingången till rummet är på 2:a våningen där en trappa leder upp till rummet.
Familjerum Gialla med terrass
- Fint rum på 2:a våningen (utan hiss) på två våningar med satellit-TV (lcd) och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extra sängar på våningen ovanför. Detta rum lämpar sig inte för små barn. Priset för detta rum inkluderar fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map