Semesterbostäder & hotell i Sant'Olcese

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här hittar du, utöver en vacker barockkyrka i liguriska pastellfärger, också ett par restauranger, en köpman och en charkuteriaffär som landsorten lokalt är mycket känd för.

Detta är platsen för dig, som vill uppleva oförstörd charm i baklandskapet till den italienska rivieran, och njuta av det milda klimatet. Här uppe finns goda möjligheter för vandring och cykling i de gröna bergen samtidigt som badstäderna ligger inom räckvidd. 

Karta över Sant'Olcese

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området, samt för att se avstånden till flygplatser och andra städer i norra Europa. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Sant"Olcese? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Det är endast cirka 19 kilometer från Genova Flygplats till Sant"Olcese, och många väljer därför att flyga hit, istället för att köra de cirka 1700 km från (mellersta) Sverige. Flygplatsen betjänas i skrivande stund av bland annat flygbolagen Ryanair, easyJet, SAS och Vueling och det är därför möjligt att hitta en billig flygresa hit - eventuellt med en mellanlandning.

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Sant"Olcese har en egen tågstation med förbindelser till bland annat Genova och Turin. Därtill kommer bussförbindeler och naturligtvis goda möjligheter för att komma hit med bil. Detta är ett mer okänt territorium i Ligurien, där livet normalt levs i kuststäderna, men du kommer lätt till andra delar i norra Italien då staden endast ligger cirka 7 kilometer från motorvägspåfarten som förbinder Genova med Milano. Flyger du till Italien kan du med fördel beställa en hyrbil på Genova flygplats. Då kommer du lätt fram till semesterbostaden och har obegränsad frihet att utforska regionens sevärdheter i ditt eget tempo. 

Restauranger och shopping

Staden är inte stor, och urvalet av restauranger är också begränsat i själva Sant"Olcese. Du behöver dock inte köra långt för att hitta fler bra restauranger i grannstäderna. Ligurien är som resten av Italien rik på kulinariska upplevelser, och det kommer att finnas rik möjlighet att fördjupa sig i de spännande lokala rätterna. 

Vill du inte uteslutande leva av stadens berömda Sant"Olcese-salami, finns det supermarknader i flera av de närliggande, lite större, städerna. I de flesta italienska städerna hålls dessutom en veckovis återkommande marknad med färska varor från lokalområdet. Här erbjuder ofta försäljarna smakprover på dina delikatesser, och man kan lätt för det mesta av förmiddagen att passera, genom att utforksa stånden och njuta av stämningen. 

Läs mer om Sant"Olcese

Utflykter

Klickar du på fliken "Utflykter" i menyn här ovan, kan du se att Sant"Olcese är en bra utgångspunkt för att utforska både natur och kultur. Ett perfekt mål för en dagsutflykt är till exempel nationalparken Cinque Terre, som är berömd för sina fem, bildsköna småstäder som har bibehållit sin ursprungliga charm. 

Ännu närmre ligger Genova, som också är rik på sevärdheter och upplevelser. Till exempel på gågatan Le Strade Nuove, idag omdöpt till Via Garibaldi, som är känd för sina storslagna palats. 

Önskar du att utforska detta härliga hörn av Italien i sällskap med en lokal, certifierad guide, erbjuder vår samarbetspartner en värld av spännande utflykter i Ligurien, som du med fördel kan boka online hemifrån. 

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida (på italienska).

Dölj texten
 
 
search map