Omdömen från Residence Marina degli Aregai

 
Residence Marina degli Aregai är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Marina degli Aregai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santo Stefano al Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Marina degli Aregai

Läs personliga omdömen av Residence Marina degli Aregai som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Marina degli Aregai. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Marina degli Aregai

Vi var en familj på två vuxna och två tonåringar som tillbringade några dagar längs kusten. Fin storlek på lägenhet med utsikt till havet. Det var dålig utrustning i köket. Lite redskap som kunde användas till matlagning. Annars fin lägenhet vid havet. Lägenhetshotellet låg fint med kort avstånd till havet med egen strand, men också dyrt att hyra solstolar på stället. Annars är lägenhetskomplexet placerat lite utanför städerna i närheten.

Santo Stefano al Mare som semester-destination

Vi hyrde cyklar och den fina cykelvägen längs kusten till Ospedaletti. Fin upplevelse och fint placerad cykelstig på en tidigare järnvägslinje.

Residence Marina degli Aregai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Marina degli Aregai
Lägenhet m. 1 sovrum, delvis havsutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map