Semesterbostad i Santo Stefano al Mare i Ligurien

Aregai Marina

 
Aregai Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Aregai Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santo Stefano al Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den sköna marinan Aregai endast 1 km från centrala Santo Stefano finner man detta läckra residens med snyggt inredda lägenheter samt en fin sandstrand och trevlig stämning. På den fina sandstranden framför lägenheterna finns det såväl solstolar och parasoller som kunderna kan nyttja vid sin vistelse.

För de som vill njuta av sin semester i en trevlig marina med tillhörande lustbåthamn men samtidigt ha nära till trevliga utflyktsmål som Nice och den franska rivieran samt de trevliga italienska städerna San Remo, Alassio mfl. är detta ett utmärkt ställe.

Läs mer om Aregai Marina

På stället finns det förutom de 86 lägenheterna reception, uppehållsrum, restaurang, bar, hiss, parkering och garage samt uteplats / trädgård. Från 2008 finns det pool (med barnavdelning) med havsvatten samt två inomhus pooler. Lägenheterna är alla snyggt inredda och utrustade med aircondition, kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), telefon, satelit-TV, internet-uppkoppling, kassaskåp samt balkong eller uteplats.

Lägenheterna på Aregai Marina

Enrumslägenhet för 2-3 personer

Ligger på första, andra eller tredje våningen och består av ett stort uppehållsrum med bäddsoffa (som blir till en dubbelsäng), kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), telefon, satelit-TV, internet-uppkoppling, kassaskåp samt balkong eller uteplats. En del enrummare har ett loft med dubbelsäng.

Tvårumslägenhet för 4 personer

Ligger på första, andra eller tredje våningen och består av ett sovrum med dubbelsäng, stort uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), telefon, satelit-TV, internet-uppkoppling, kassaskåp samt balkong eller uteplats.

Dölj texten
 
 
search map