Semesterbostad i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Terrazza Mezzodì

 
Terrazza Mezzodì är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Mezzodì är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet är en dröm för alla konstnärer: med utsikt över Medelhavet, Tigullio-bukten, Santa Margherita och Monte Portofino som skapar de vackraste ramarna för tillvaron. Lägenheten ligger i den lilla landsbyn San Lorenzo della Costa uppe bakom staden Santa Margherita Ligure.

Det största dragplåstret förutom utsikten är utan tvivel den underbara terrassen, den frodiga trädgården och den lilla poolen som delas med ett litet B&B bredvid lägenheten.

Läs mer om Terrazza Mezzodì

Lägenheten är på ca. 50 m² och ligger på första våningen. Den har ett stort uppehållsrum med två stora fönster, kokvrå (med ugn, kyl och frys samt tvättmaskin), TV, internet-uppkoppling och möjlighet för två extra sängar, ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Centrum av San Lorenzo ligger på en bergssluttning ca. 400 meter från lägenheten och där finner man ett litet torg, en kiosk och några affärer. Önskar man ett större utbud av butiker och matställen rekommenderar vi att man kör ner till Santa Margherita dit det är 4 km eller något kortare till fots via en stig. Parkering (för mindre bilar) är möjlig på huvudgatan där det finns två p-platser ca. 100 meter från lägenheten. Alternativet om man ankommer med en större bil är att parkera nedanför huvudvägen (som dock inte kan ses från trädgården / terrassen).

Dölj texten
 
 
search map