Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

 
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA är inte tillgänglig i dagsläget
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man kan säga att hotellet ligger i mitten, om man refererar till att du har stranden åt det ena hållet och hamnen åt det andra. Detta innebär i sin tur att hotellet har ett bra och strategiskt läge, både vad gäller restauranger, shopping och stadens övriga utbud. Ytterligare en sak är att du härifrån kan göra många härliga utflykter till underbara platser som Portofino, Rapallo, Chiavari och nationalparken Cinque Terre.

Ristorante Antico Cedro

Det är namnet på hotellets restaurang som öppnar den 1/7. Elegant atmosfär och god mat är det du kommer att kunna njuta av här och maten är traditionell och karakteristik för området. Till den goda maten kan du välja ett gott vin från hotellets välsorterade vinkällare. Här serveras också frukosten och eftersom restaurangen håller öppet för allmänheten kan det vara en bra ide att boka bord i tid om intresse finns.

För den goda drinken eller den efterlängtade kopp kaffet finns Cafè Antico Cedro där du har stora fönsterpartier ut mot det gröna. Eller så tar du dig till en av de många trevliga matställena och uteserveringarna du har i centrum.

Läs mer om Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

Sol, bad och massage

I centrum finns en fin liten strand och som gäst på Mediterraneo Emotional Hotel & SPA har du tillgång, mot avgift, till deras privata strand som ligger 900 m bort. 2 solstolar och 1 parasoll samt gemensamt omklädningsrum ingår per rum i perioden 1/9-30/9, övriga perioder betalas denna, som nämnt, på plats.

Längtar du efter massage eller annan behandling så finns Benessere & SPA med inomhuspool, relaxrum, behandlingsrum, sauna och turkiskt bad med aromterapi samt Kneipp. Hit kan du komma mellan kl. 10:00-12:30 och 15:30-19:30. Inträdet är fritt och du betalar bara för dina ev. behandlingar. För andra aktiviteter, utanför huset, finns det möjlighet till tennis ca 300 m bort liksom minigolf. Golf har du 5 km bort. Uthyrare för cykel och scooter hittar du endast ca 500 m från hotellet och segling samt dykning ca 100 m bort.

Trevliga och komfortabla rum

Det finns olika rumstyper att välja mellan. Dubbelrum (basic) är på ca 9-11 m² och ligger på plan ett eller två i den nyare delen. Dessa rum går i färgerna salvia och blått och de har dusch. Dubbelrum (classic) är på ca 12-14 m² och kan ligga på samtliga plan. Rummen är inredda i typiska färger från Genova och har dusch. Dubbelrum (superior) är på ca 18 m² och ligger fördelade på tre olika plan ut mot trädgården eller parken. Rummen har dusch. Sviterna är på mellan 25-31 m² och ligger i den historiska delen och är fördelade på olika plan, där några ligger på bottenplan. De ligger ut mot trädgården eller parken och har dusch eller badkar.

Alla de 35 rummen har aircondition, Wi-Fi, minibar, kassafack, TV, badrum med dusch/badkar, toalettartiklar, badrock, slippers och hårtork.
Obs. Enkelrum (basic) är ett dubbelrum (basic) för 1 person och liksom dubbelrum (basic) har detta rum en fransk säng på 140x190 cm. Några av dubbelrummen (classic), (superior) och suiterna har balkong/terrass men detta är inget vi kan garantera i förväg.

Dölj texten
 
 
search map