Omdömen från Hotel Tigullio et de Milan

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Tigullio et de Milan

Läs personliga omdömen av Hotel Tigullio et de Milan som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Tigullio et de Milan. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Tigullio et de Milan

Vi har stort ros till hotellet. Receptionisten och de gulliga städerskorna var så välkomnande och trevliga och det var också frukostpersonalen.
Rummen är små men det är rent och inbjudande. Frukosten är också lika oklanderlig.
Det är, precis som ni nämnt i er beskrivning av hotellet, mycket buller från gatan men när man vet det, anpassar man sig.

Hotel Tigullio et de Milan
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Tigullio et de Milan
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt i St Margerita

Bra centralt läge.
Mycket trafik och buller men det blev ändock inte så att vi stördes av det.

Hotel Tigullio et de Milan
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Tigullio et de Milan
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Underbar vistelse på hotell Tigullio

Allt har fungerat utmärkt. Från kontakten med resebyrån, bokningen, och sist men inte minst hotellet. Det är mycket smakfull inredning. Hela hotellet verkar vara renoverat nyligt. Rummet lagom stort, trots att det är det är det mindre.
Trevligt bemötande av all personal.

Rekommendationer till andra gäster

Utmärkt att ta sig med flyg till Milano och vidare med tåg till Sa Margherita.

Hotel Tigullio et de Milan
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Tigullio et de Milan
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Eva-Marie & Jonas från Växjö i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 7. till den 12. juli 2012.

Tack för mycket bra service med bla bra val av hotell. Vi är hel nöjda med hela resan och val av hotell var toppen. Allt funkade mycket bra så vi har bara positiva upplevelser. Om vi åker tillbaka till Italien så kommer vi att boka genom er igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Tack, det var en utmärkt resa! Jag har inte mycket att säga: Hotellet var riktigt bra, rummet små men snyggt, frukost och service helt OK.
Innan vi kom till Santa Margherita var vi några dagar i Chiavari på egen hand - och du är helt rätt att det är en mycket trevlig och vacker stad där det finns allt en turist kan önska.
När det gäller de resvägar från Milano Malpensa, flög vi till, jag har en liten kommentar: Inte hyra en bil och köra själv! Det är svårt med den italienska (ofullständig) skyltar, och vägen till Genua är det sista långa stycket en mardröm med hårnålskurvor . Det var mycket trevligt att ta tåget - även den sista biten från Milano Centrale till Malpensa. Flygbuss (som kostar lika mycket som flygplatsen tåget) är både långsammare , varmare och svårare.

Tack för en underbar vistelse - det är inte sista gången

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Claus och Jackie med dotter från Ystad i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 1. till den 2. november 2011.

Resan till Italien och Santa Margherita har varit alldeles utmärkt! Vädret när vi kom fram var soligt och ca 7 grader varmare än i Milano som vi åkt ifrån! Minsta dottern badade till och med på stranden i Santa Margherita! Vi tyckte genast om byn och hotellet var fint, rent och kändes lite lyxigt med den speciella inredningen. Rummet var stort och rymligt och extra sängen som var i form av en utvikbar fåtölj var härlig att sova i.

Vi diskuterade direkt när vi kom dit om vi skulle stanna en natt ytterligare men det gjorde vi inte pga att vi sov väldigt dåligt på natten då vi hade rum ut mot gatan och de englas fönster som satt i isolerade väldigt dåligt. Frukostbuffén var jättefin och innehållsrik med allt från scrambled eggs till croissanter, supergott! Personalen var också trevlig och hjälpsam så helhets intrycket från hotellet är bra trots det ljudliga rummet. Det fungerade alldeles utmärkt att boka och betala via er hemsida, vi var ute lite i sista minuten men det gick lätt och smidigt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Carina och Christer från Hallstahammar i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 5. till den 9. augusti 2011.

Jo tack, vi gillade verkligen hotellet med bra service och god frukost, närhet till bad, centrum och charmen på rivieran. Maten kunde restaurangerna varierat bättre i mellanklasspris, vi åt nog pizza en gång varje dag och det är lite väl degigt. Sammantaget så gillade vi hela semestern som började med några dagar Milano på "stekit hotell"innan vår hyrda focus drog till rivieran.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 5 Vuxna
Namn
Tomas och fru från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 23. till den 30. juni 2011.

Tack In Italia för ett väl bemötande och utmärkt service från det vi tog kontakt med Er på email tills vi fått vårt färdbevis. Ett färdbevis som även det var väl utförligt. Även er hemsida med dess. Information var lite utöver det vanliga. Normalt reser vi utan hjälp och bokar själv mm. efter dålig erfarenhet med tidigare resebyrå men efter gått igenom Er hemsida med den information Ni Fört in tog vi chansen att vara lite lata och utnyttja Er kunskap. Något vi inte har ångrat. 100% nöjda!

Våra 7 nätter på Hotell Tigullio i Santa Margherita Ligure var till FULL belåtenhet. Nytt och fräscht från receptionen, korridorer, hotellrum till möbler. Själv bodde vi i ett av deras Superior rum, fint rum med en stor balkong. Ägaren som oftast fanns i receptionen var mycket intresserad av sina gästers välbefinnande och stod även i den lilla baren på kvällarna för att prata med sina gäster. Om något var problem agerade han och hans personal omgående för att lösa saker och till för gästen tillfredställelse. Städningen var utmärkt och personal i receptionen var alltid vänliga och tillmötesgående.

Frukosten var helt utmärkt, en stor frukost buffé bollades upp varje dag och man åt den ute i deras mysiga trädgård. Det fanns även en trevlig takteras man kunde utnyttja. Utsikten från balkongen gav en grön, bergig och rogivande utsikt. Parkering som kunde varit ett problem löstes smart genom att man utnyttja en nerfart som kunde ta 5-6 bilar (man lämnade sin bilnyckel i receptionen och dom flyttade den efterhand) och några parkeringsplatserpå gatan. Hotellet låg endast 5 min promenad från stor livsmedelsbutik, restauranger, city med butiker och närmsta strand. Det enda negativa för detta hotell var trafiken på stora gatan (Viale Rainusso) utanför, kunde i visa tillfälle vara störande om man fick rum mot gatan som vi fick. Men eftersom vårt rum hade ”aircondition” stängde man balkongdörren på natten och då hördes inte trafiken. Utmärkt hotell som vi gärna återkommer till!

Santa Margherita Ligure var en pärla för sig. Mysig liten stad med utmärkt läge. Många restauranger serverade utmärkt mat för att vara turistort. Rekommenderar gärna restaurang ”Colombo” som låg mitt på stora gatan mot Portofino. Utmärkt service och med rätter man minns och förväntar i Italien. Inne i gränderna var det mysigt att promenera med gamla försiktigt renoverade hus. Många små ”pizzerior” som även serverade utmärkt mat förutom goda pizzor. Men oftast var det havet som drog och man gick på hamnpromenaden som var mycket vacker bort mot den lilla hamnen. Restaurangerna ligger tätt med mycket skiftande kvalité. Vi var också en tur i Portofino men anser Santa Margherite Ligure är mycket finare. Man ska bara vara klar över att priserna i Santa Margherite ligger klart över media i Italien.

Stränderna i Santa M. är inte bra, det finns oftast bara småsten och när man ska ner i vattnet är det alltid lite brant så man bör köpa eller ta med sig något för fötterna. När man går ner från hotel Tigullio till stranden ska man vara vaken. Rakt ner finns en allmän strand om man inte önskar badstolar och parasoll. Alldeles utmärkt! Önskar man solstolar och parasoll dras man lätt mot Playa centrale och deras granne som är dom man först ser och kommer till. Priset ligger runt 40-50 Euro / dag. Inte värt priset trångt och dant. På Centrale finns dock en brygga ut mot havet man kan ligga på men fortfarande lite smaklöst dyrt. Går man vidare till vänster kommer det ett område med pool där man ligger på berg och betong. Där ingår badlakan om man ligger hela dagen.
Pris 70 Euro! INTE VÄRT PENGARNA. Då är det bättre att gå en liten längre sträcka åt höger förbi hamnen där finns det fler uthyrare och priser är lägre. Där har t.e.x. hotel Tigullio avtal med en och priset blir istället runt 25 Euro.

Santa Margherita Ligure är en pärla man inte bör missa om man älskar Italien som vi och vill se det mesta. Santa Margherite Ligure är bland dom bästa och vi kommer att återvända ditt.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map