Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Tigullio et de Milan

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Några vill nog påstå att det är svårt att finna ett fint Medelhavshotell som inte är lite slitet i kanterna. Detta gäller dock inte på Hotel Tigullio et de Milan som är fint i ljusa färger. Hotellet är ger ett romantiskt intryck.

Nära hamnpromenaden

Hotel Tigullio et de Milan ligger endast ca 150 meter från den stämningsfulla hamnpromenaden, färjehamnen med båt till Portofino, stadens shoppinggata och stationen varifrån man enkelt åker till Camogli, Sestri Levante och Nationalparken Le Cinque Terre. På hotellet finns reception, information om området, lounge, lässal, internetpoint och hiss (samt ett litet fitnesscenter på systerhotellet Jolanda ca 100 meter bort och som har samma ägere). Hotellet har ett avtal med ett närliggande p-hus (ca 100 meter). Observera att Viale Rainusso som hotellet ligger ut till kan vara rätt trafikerad under sommarmånaderna.

Läs mer om Hotel Tigullio et de Milan

Gemensam takterrass

Det finns restaurang på stället var man kan äta a la carte och där utöver finns det ett stort urval av restauranger (framförallt fiskerestauranger) i Santa Margherita. Frukosten serveras som buffè och kan intas i frukostrestaurangen (eller under sommaren och när vädret tillåter det) på den fina terrassen. På taket finns en inbjudande solterrass med solstolar och parasoller.

Många rum har balkong

Vi kan inte garantera balkong eller terrass även om flera av rummen har just detta. Alla rum är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, minibar och kassafack.

Läs om rummen på Hotel Tigullio et de Milan

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Tigullio et de Milan

Läs personliga omdömen av Hotel Tigullio et de Milan som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Tigullio et de Milan. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Tigullio et de Milan

Centralt i St Margerita

Bra centralt läge.
Mycket trafik och buller men det blev ändock inte så att vi stördes av det.

Läs mer

Underbar vistelse på hotell Tigullio

Allt har fungerat utmärkt. Från kontakten med resebyrån, bokningen, och sist men inte minst hotellet. Det är mycket smakfull inredning. Hela hotellet verkar vara renoverat nyligt. Rummet lagom stort, trots att det är det är det mindre.
Trevligt bemötande av all personal.

Läs mer

Bedömning av Hotel Tigullio et de Milan

Vi har stort ros till hotellet. Receptionisten och de gulliga städerskorna var så välkomnande och trevliga och det var också frukostpersonalen.
Rummen är små men det är rent och inbjudande. Frukosten är också lika oklanderlig.
Det är, precis som ni nämnt i er beskrivning av hotellet, mycket buller från gatan men när man vet det, anpassar man sig.

Läs mer

Eva-Marie & Jonas från Växjö i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 7. till den 12. juli 2012.

Tack för mycket bra service med bla bra val av hotell. Vi är hel nöjda med hela resan och val av hotell var toppen. Allt funkade mycket bra så vi har bara positiva upplevelser. Om vi åker tillbaka till Italien så kommer vi att boka genom er igen.

Läs mer

Claus och Jackie med dotter från Ystad i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 1. till den 2. november 2011.

Resan till Italien och Santa Margherita har varit alldeles utmärkt! Vädret när vi kom fram var soligt och ca 7 grader varmare än i Milano som vi åkt ifrån! Minsta dottern badade till och med på stranden i Santa Margherita! Vi tyckte genast om byn och hotellet var fint, rent och kändes lite lyxigt med den speciella inredningen. Rummet var stort och rymligt och extra sängen som var i form av en utvikbar fåtölj var härlig att sova i.

Vi diskuterade direkt när vi kom dit om vi skulle stanna en natt ytterligare men det gjorde vi inte pga att vi sov väldigt dåligt på natten då vi hade rum ut mot gatan och de englas fönster som satt i isolerade väldigt dåligt. Frukostbuffén var jättefin och innehållsrik med allt från scrambled eggs till croissanter, supergott! Personalen var också trevlig och hjälpsam så helhets intrycket från hotellet är bra trots det ljudliga rummet. Det fungerade alldeles utmärkt att boka och betala via er hemsida, vi var ute lite i sista minuten men det gick lätt och smidigt!

Läs mer

Carina och Christer från Hallstahammar i Sverige bodde på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure från den 5. till den 9. augusti 2011.

Jo tack, vi gillade verkligen hotellet med bra service och god frukost, närhet till bad, centrum och charmen på rivieran. Maten kunde restaurangerna varierat bättre i mellanklasspris, vi åt nog pizza en gång varje dag och det är lite väl degigt. Sammantaget så gillade vi hela semestern som började med några dagar Milano på "stekit hotell"innan vår hyrda focus drog till rivieran.

Läs mer
 
search map