Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Tigullio et de Milan

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Några vill nog påstå att det är svårt att finna ett fint Medelhavshotell som inte är lite slitet i kanterna. Detta gäller dock inte på Hotel Tigullio et de Milan som är fint i ljusa färger. Hotellet är ger ett romantiskt intryck.

Nära hamnpromenaden

Hotel Tigullio et de Milan ligger endast ca 150 meter från den stämningsfulla hamnpromenaden, färjehamnen med båt till Portofino, stadens shoppinggata och stationen varifrån man enkelt åker till Camogli, Sestri Levante och Nationalparken Le Cinque Terre. På hotellet finns reception, information om området, lounge, lässal, internetpoint och hiss (samt ett litet fitnesscenter på systerhotellet Jolanda ca 100 meter bort och som har samma ägere). Hotellet har ett avtal med ett närliggande p-hus (ca 100 meter). Observera att Viale Rainusso som hotellet ligger ut till kan vara rätt trafikerad under sommarmånaderna.

Läs mer om Hotel Tigullio et de Milan

Gemensam takterrass

Det finns restaurang på stället var man kan äta a la carte och där utöver finns det ett stort urval av restauranger (framförallt fiskerestauranger) i Santa Margherita. Frukosten serveras som buffè och kan intas i frukostrestaurangen (eller under sommaren och när vädret tillåter det) på den fina terrassen. På taket finns en inbjudande solterrass med solstolar och parasoller.

Många rum har balkong

Vi kan inte garantera balkong eller terrass även om flera av rummen har just detta. Alla rum är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, minibar och kassafack.

Läs om rummen på Hotel Tigullio et de Milan

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map