Omdömen från Hotel Regina Elena

Hotellets egen strand
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Regina Elena

Läs personliga omdömen av Hotel Regina Elena som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Regina Elena. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Otroligt bra läge och mat men slitet och grupprese känsla

Hotellet var perfekt beläget. Stranden var konstgjord och lite väl betongig för att ge en sann strand-känsla. Hotellet var rent och snyggt men väldigt nedgånget och man fick lite konferens känsla i matsalen. Priset var alldeles för högt med tanke på hur slitet hotellet var samt att stranden bestod av en betongplatta och trotts att stranden var privat endast för hotellgästerna togs det en avgift för en solstol per dag.

Santa Margherita Ligure som semester-destination

Hotel Regina Elena
Rent och fint, Rent och fint

Rent med otroligt nedgånget
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Personalen kändes ej genuint trevlig
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Regina Elena
Dubbelrum med balkong & havsutsikt (inkl. frukost - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Mette og Kaare fra Danmark boede på Hotel Regina Elena i Santa Margherita Ligure

Härlig Italienska stad, fina gångavstånd från hotellet till staden, söt personal och super takterrass. Rummen är något slitna och ser ut som det inte visas på bilden - det är som att gå in i en retro Spies hotell ... för bättre eller sämre. Men de var rent och snyggt tycker vi. Kanske lite i överkanten prismässigt i förhållande till Standard -. Men du kan förmodligen bättre bedöma. Gör något. gäster medvetna om att en solstol på hotellets strand kostar 18 euro per prs. per. Idag - vi tycker att det är lite i överkant. Men som sagt, mycket söt personal och definitivt en stad som vi vilja komma tillbaka till.
Vi kan rekommendera resturant Skipper ligger som den första restaurangen vid hamnen - god mat, fin utsikt och bra service

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map