Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Regina Elena

Hotellets egen strand Takterrass med pool och panoramisk havsutsikt Pool med havsutsikt Fina rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tillbringa semestern ut till havet och endast ca. 500 meter från centrum av den mycket stämningsfulla Santa Margherita Ligure. Hotellet ligger på den vackra sträckan mellan Santa Margherita och Portofino, med fin promenad.

Denna del av Ligurien är mest känd för sin vackra kust och härliga atmosfär - mer än bara sandstränder. Icke desto mindre har hotellet sin egen privata strand framför hotellet, och på den andra sidan av vägen. För att komma dit tar du en viadukt som tar dig direkt ner på stranden, så att du inte behöver korsa kustvägen.

En blandning av sand och småsten

Precis som längs med nästan hela kustremsan och en bra bit in i Frankrike är stranden även här en blandning av sand och småsten. På stranden finns det solstolar, parasoller och badhanddukar som du kan hyra per dag. Du kan givetvis alltid ta dig ett dopp i havet utan att behöva betala något tillägg. Dessutom har hotellet en restaurang på stranden där du kan få i dig en god bit mat, eller bara njuta av något svalkande att dricka. På stranden finns det möjlighet till Wi-Fi, något som många efterfrågar.

Hoppa i poolen, som du hittar på taket

Om du en dag, istället för hav, känner du för lite poolhäng så kan du ta dig allra högst upp, där du kan du slappa hela dagen på den gemensamma terrassen. Härifrån har du fin havsutsikt över omgivningarna och en pool med jacuzzi. Utsikten längs kusten i riktning mot Sestri Levante och Cinque Terre är magnifik. Till de yngsta resenärerna finns det en liten lekplats, och barnpoolen med saltvatten, hittar du nere på stranden.

Ät gott i restaurangen eller i centrum

Restaurangen serverar frukosten som buffé och väljer du att bo med halvpension består middagen på kvällen av fyra rätter som varieras från dag till dag. Föredrar du att dinera utanför hotellet så har du i centrum fler restauranger att välja mellan och den första har du redan ca 500 m bort, vid småbåtshamnen. Detta innebär att du kan äta och dricka gott samtidigt som du låter bilen stå parkerad på hotellet.

Läs mer om Hotel Regina Elena

Ta del av flera aktiviteter

Du kan som sagt ta dig runt till fots, och vill du bege dig ännu längre bort kan du på hotellet hyra cykel och ca 500 meter bort hyra scooter. Som aktivitet kan du göra sköna promenader, joggingturer eller besöka hotellets motionsrum. Föredrar du tennis eller minigolf är detta möjligt ca. 1 km bort. Hästridning och golf (hotellets gäster får rabatt på green-fee på Rapallos golfbana) har du också i din närhet, ca. 5-6 km från hotellet. På närmre håll har du olika vattensporter som dykning och möjlighet till segling.

Boka rum med havsutsikt

Det finns flera olika typer av rum på hotellet och det går att boka rum med havsutsikt samt balkong om du önskar detta. Det finns också möjlighet att boka rum med extrasängar. Rummen har luftkonditionering, Wi-Fi, minibar, Sat-TV, kassafack och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Information during 2020:
- Whirpool on the roof closed
- children pool at the beach closed
- no animation foreseen
- no table tennis and children playground at the beach available

Läs om rummen på Hotel Regina Elena

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map