Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Regina Elena

Takterrass med pool och panoramisk havsutsikt Hotellets egen strand Pool med havsutsikt Fina rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tillbringa semestern ut till havet och endast ca. 500 meter från centrum av den mycket stämningsfulla Santa Margherita Ligure. Hotellet ligger på den vackra sträckan mellan Santa Margherita och Portofino, med fin promenad.

Denna del av Ligurien är mest känd för sin vackra kust och mondäna atmosfär - mer än sandstränder. Icke desto mindre har hotellet sin egen privata strand framför hotellet på den andra sidan av vägen. Du tar dig dit via en viadukt som tar dig direkt ner på stranden, så att du inte behöver korsa vägen.

En blandning av sand och småsten

Precis som nästan hela kustremsan in en bra bit in i Frankrike är stranden även här en blandning av sand och småsten. På stranden finns det solstolar, parasoller och badhanddukar som du kan hyra på dagsbasis. Du kan dock alltid ta dig ett dopp i havet utan att behöva betala tillägg. Dessutom har hotellet en restaurang på stranden där du kan få i dig en god bit mat, eller bara njuta av något svalkande att dricka. På stranden finns det dessutom wi-fi, så det luktar verkligen semester med stort S.

Hoppa i poolen på taket

Känner du för poolhäng en dag kan du ta dig upp på toppen av hotellet där du kan du slappa hela dagen på den gemensamma terrassen. Härifrån har du fin havsutsikt och en pool med jacuzzifunktion. Utsikten längs kusten i riktning mot Sestri Levante och Cinque Terre är magnifik. Hotellet har även en liten lekplats och barnpool med saltvatten på stranden.

Ät gott i restaurangen eller i centrum

Restaurangen serverar frukosten som buffé och väljer du att bo med halvpension består middagen på kvällen av fyra rätter som varieras från dag till dag. I centrum har du fler restauranger att välja mellan och den första har du redan ca 500 m bort, vid småbåtshamnen. Detta innebär att du kan äta och dricka gott samtidigt som du låter bilen stå.

Läs mer om Hotel Regina Elena

Ta del av flera aktiviteter

På hotellet är det även möjligt att hyra cyklar och mopeder. Vill du spela tennis eller minigolf är detta möjligt ca. 1 km bort. Hästridning och golf (hotellets gäster får rabatt på green-fee på Rapallos golfbana) har du ca. 6 km från hotellet. Mot betalning kan du använda hotellets parkering eller garage samt solstolar och parasoller på den privata stranden.

Läs om rummen på Hotel Regina Elena

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map