Omdömen från Hotel Mediterraneo

 
Hotel Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Mediterraneo

Läs personliga omdömen av Hotel Mediterraneo som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mediterraneo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Rose-marie och Jörgen från Alvesta i Sverige bodde på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure från den 12. till den 15. september 2012.

Vi har haft en helt fantastisk vistelse i Italien. Allt var till belåtenhet och vi ser fram emot att boka nästa Italienresa via er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Sofie med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure från den 13. till den 16. juli 2010 sedan bodde de på Hotel Regina i Bologna och på Albergo Centrale i Cernobbio.

Tack för toppen hjälp med bokningarna! Jag tyckte att Santa Margherita och Portofino var helt fantastiskt! Hotellet Santa Margherita (Hotel Mediterraneo) var enkelt men mycket mycket mysigt, rekommenderas. Ett besök i Portofino är ett måste, jättemysigt att gå runt i hamnen och titta på alla stora båtar. Inte heller så farligt dyrt att äta där som det står i alla beskrivingar.
Bolonga var också en glad överraskning - mysig stad, blev uppgraderade från Hotel Regina (som hade stängt för sommaren) till ett fyra stjärning hotell Tre Vecchio - kan varmt rekommenderas. Como sjön tycker jag var lite överreklamerad - jag föredrar hellre västkusten med Medelhavet som går att bad i. Om du ska åka till Comosjön under sommaren skulle jag rekommendera att du bor på ett hotell med pool.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Lars och familj från ENKÖPING i Sverige bodde på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure från den 9. till den 14. juli 2008.

Vi har varit 5 nätter i Santa Margeritha Ligure i Ligurien. Vi bodde på hotell Mediterreano i 2 dubbelrum med balkong då vi var 2 vuxna och 2 barn på 16 och 11 år. Hotellet hade ett utmärkt och lugnt läge bara ett stenskast från havet. Dock kunde man inte se dit från hotellet. I gengäld så slapp man en högtrafikerad gata utanför. Hotellet motsvarade inte riktigt våra förväntningar då vi hade läst att det var renoverat. Inte heller var balkongerna något att betala extra för. Det var välstädat och frukosten var bra och servicen. Men vi upplevde det ändå lite för småplottrigt med plastblommor osv. Det var bra att vi kunde parkera hyrbilen i trädgården men det var trångt.
Orten Santa Margeritha tyckte vi mycket om. Man skall undvika att äta på restaurangerna med utsikt mot havet. Gå istället något kvarter inåt så får ni äta bästa maten. Vi hittade en restaurang som hette Antonios en bra bit in i staden och det var fantastiskt med hög klass på mat och service, leta även efter Osteria no 7, genuint och gott..Stranden och vattnet var inte så fräscht just i Santa Margherita.
Vi gjorde utflykter till Portofino, det var underbart vacker väg dit och byn var fin men överreklamerad enligt vår bedömning. Vi åkte tåg till Cinque Terre till Monte Rosso och vidare med båt till Riomaggiore. Det var fint men vi ångrade att vi tog tåget som inte alls gick så ofta som vi trott. Då det var inte allra värsta högsäsongen så borde vi valt att ta bilen. Tåget var billigt men skitigt och min dotter ville ej besöka toaletten ens. Mest irriterande var att tågen gick inte så tätt som vi trott och onödig väntan i värmen var jobbig.
Vi besökte även Camogli på vägen mot Genua. Underbar ort där jag gärna hade bott någon natt. Vi hittade även en underbar bar i bergen på vägen dit i Recco med enastående utsikt över Camogli och Genua i fonden.
Efter våra nätter i Ligurien så bilade vi upp till Comosjön där vi bodde i Bellagio förra året. Denna gång bodde vi i Cernobbio och åkte inte hela sjön runt utan besökte det underbaraste underbara Villa Balbianello där scener från James Bond filmen Casino Royal spelades in. Så otroligt vackert och värt att besöka. Sedan åkte vi en bit till för att kunna ta en bilfärja över till Bellagio som vi tyckte så mycket om. Det var lika vackert som sist. Vi besökte givetvis även Como för lite shopping. Totalt sett har vi haft en underbar semester i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Tomas med familj från Umeå i Sverige bodde på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure från den 17. till den 21. juli 2007.

Våran vistelse på Hotell Mediterraneo i Santa Margherita var jättebra speciellt tack vare våran värdinna Pia. Förutom att det blir enkelt eftersom hon kan svenska så fixar hon allt man önskar och mer där till. Vi hade halvpension så vi åt både frukost och middag och vilka middagar sen. Det var appertivo, primo platte och ofta även soppa och sedan secundo platte och till sist dessert så man var inte hungrig när man gick och lade sig... Det som kanske var mest fantastisk var att Pia fixade glutenfri pasta till min fru som är glutenintollerant... och det var inte samma pasta varje dag utan olika sorter nästan varje dag! Så vi kan varmt rekomendera Hotellet även om själva omgivningen med bla Portofino känns lite exploaterad och rätt dyr.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map