Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Mediterraneo

 
Hotel Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger lite bakom hamnpromenaden, omgärdat av en stor fin trädgård, var man också har möjlighet att parkera sin bil samt umgås på terrassen. Bygganden är ursprungligen från 1790 men renoverades nyligen, men har fortfarande kvar sin ursprungliga atmosfär. Betalstrand hittar man endast ca. 100 meter från hotellet och inom kort avstånd hittar man även åtskilliga butiker och restauranger.

Detta är ett familjedrivet hotell där finskfödda Pia håller i tyglarna. Pia talar bland annat skandinaviska, vilket kan vara till stor hjälp för många av gästerna. Vi vill hellre beteckna stället som ett pensionat snarare än ett hotell, då man får känslan av att vara i familjens egna hus, med privata bilder och foton, vilket upplevs som mycket hemtrevligt. Ställets restaurang är väldigt trevlig och serverar både frukost, enklare luncher och middag. Här finns även en bar, TV-rum, hiss och internetpoint (dock med långsam förbindelse).

Läs mer om Hotel Mediterraneo

Det finns här totalt 31 rum med möjlighet för upp till 3 personer i samma rum, eller familjerum för max 2 vuxna och 2 barn under 16 år. Rummen har alla satellit-TV. telefon, litet kylskåp och eget badrum med hårfön. Storleken på rummen samt möbleringen är mycket varierande i både stil och färger, men de känns alla väldigt hemtrevliga.

Dölj texten
 
 
search map