Omdömen från Hotel Lido Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Lido Palace

Läs personliga omdömen av Hotel Lido Palace som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Lido Palace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell, bra läge!

Santa Margherita Ligure som semester-destination

Bra placering med nära till Protofino.

Hotel Lido Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Lido Palace
Junior Suite Standard med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

-

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Britta och Torgny med vänner från Klässbol i Sverige bodde på Residence Lido Palace i Santa Margherita Ligure från den 5. till den 8. juli 2007.

TACK,TACK för hjälpen med tips,boende och bokning av hotellen till vår underbara resa till Ligurien 5-11 juli 2007.
Vi flög till NICE och åkte tåg till SANTA MARGHERITA LIGURE. Mycket vacker tågresa genom franska rivieran och upp genom Italien via GENUA.Bra tågförbindelser och bekvämt.
SANTA MARGHERITA LIGURE var fint. Vi bodde på LIDO PALACE i juniorsviter med havsutsikt.Perfekt hotell , nära resturanger ,hav och bad. Trevlig och hjälpsam personal.
Vi vandrade runt i staden ,provade lite olika resturanger:PIZZERIA ALFRED var toppen ,jättegod pizza med en vitlöksolja på som satte piff på maten.GOTT!!!
Kocken eller ägaren??? förgyllde vår middag.Han bjöd verkligen på sig själv OCH champagne.
Vi provade också en MICHELINRESTURANG:OCA BIANCA, en dyrare och finare resturang.Vi åt en god 6 rätters middag( firade min 50 årsdag där)
Vi vandrade också i CINQUE TERRE,vi tog tåget till RIOMAGGIORE och gick kärleksstigen ,den lättaste delen att gå av de 5 byarna.Fortsatte till MANAROLA och vidare till CORNIGLIA där vi åt en god skaldjurslunch och smakade på Cinque Terres eget vita vin.Mätta och glade fortsatte vi vandringen till VERNAZZA där vi fikade och tog ett skönt bad.Den 5 och sista byn MONTEROSSO vandrar vi till nästa gång vi kommer till Italien. Från Vernazza tog vi tåget tillbaka igen.
En båttur till PORTOFINO hann vi med också.
Efter några dagar drog vi vidare till FINALE LIGURE och bodde där på GRAND HOTELL MORONI, också ett fint hotell,bra läge , nära till fina bad.
Vi badade ,solade,vandrade i den gamla stadens gränder,shoppade,besökte marknad,köpte goda ostar med oss hem ,smakade på goda viner och grappa och solen sken på oss hela tiden!!!
ALLT VAR BARA UNDERBART!!!!!!
Vi kommer att besöka Italien igen......vi är ITALIENFRÄLSTA!!!
(sitter redan på eran hemsida och drömmer......)
TACK PIA FÖR EN TOPPENRESA VI ÅTERKOMMER 2008

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map