Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Lido Palace

En av de privata terrasser för Junior Suite Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Lido Palace ligger i en vacker och elegant byggnad mitt i Santa Margherita Ligure. Hotellets stora styrka ligger i rummen med havsutsikt och den fantastiska placeringen mitt på strandpromenaden.

Maken till central placering...
Vill man hellre uppleva den livliga och lokala badstämningen kan man använda sig av den offentliga stranden i närheten som är gratis. Man bor mitt i den charmerande staden med massor av delikatessbutiker, trevliga torg, restauranger och kaféer på kort gångavstånd. Att bo så pass centralt är både på gott och ont då hotellet ligger inte bara med utsikt mot havet men även nära den ganska livliga kustvägen (som främst trafikeras under dagtid), då den är ankomstväg till staden. Rummen har dock ljudisolerade fönster och det är gågata framför hotellet.

Läs mer om Hotel Lido Palace

Marknader och stränder
Under sommarmånaderna kan man uppleva den marknad som arrangeras en gång per vecka, där man kan köpa kläder och diverse italienska matvaror. Ca. 1 km bort finns det tennisbana att hyra och i Rapallo ca. 4 km bort finns en golfbana. Områdets bästa stränder finner man i Paraggi (liten privat / offentlig sandbukt på väg till Portofino ca. 3½ km från Santa Margherita) eller i grannstaden Camogli (offentlig bred stenstrand, som ligger med en fantastisk utsikt till Camoglis pastellfärgade husfasader och till Monte Portofino Naturpark).

Inredning och faciliteter
Hotellet framstår som fint men även med några icke-moderniserade hörn. Det finns reception, American Bar, uppehållsrum, Wi-Fi överallt, internetpoint, hiss och garage mot betalning (ca. 100 meter bort). Hotellet har dessutom ett litet gym och en avdelning med wellness (mot tillägg), där man finner turkiskt bad och massage. Frukosten serveras som buffé i den lilla glastillbyggnaden på första våningen med utsikt till havet.

Läs om rummen på Hotel Lido Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map