Omdömen från Hotel Continental

 
Hotel Continental är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Continental är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Continental

Läs personliga omdömen av Hotel Continental som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Continental. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Elegant boende i vacker miljö

Utsikten var härlig över stad, hamn och hav. Man har full koll på båttrafiken in och ut ur Santa Margherita! Hotellets egen park ner mot havet var en tillgång liksom den egna "badhalvön". Vill man kan man leva gott inom hotellets eget område. Närheten till ortens tågstation är dock praktisk om man vill göra utflykter till Genua, Cinque Terre eller andra orter efter kusten.

Santa Margherita Ligure som semester-destination

Santa Margherita Ligure är en välordnad ort med trevliga omgivningar. Den naturliga strandpromenaden gör det enkelt att uppleva både folkliv och havsnära miljökliv. Orten är också en bra utgångspunkt för utflykter till Portofinohalvön med mycket trevliga vandringsmöjligheter till utflyktsmål som Abbazia di San Fruttuoso och Punta Chiappa. Med tåg når man enkelt andra orter och besöksmål längs den Liguriska Rivieran. Resmöjligheter med båt uppskattade vi mycket.

Hotel Continental
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Continental
Dubbelrum m. balkong/terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map