Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Continental

 
Hotel Continental är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Continental är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sola och bada på privat strand

Hotellet har ingen pool utan ger dig alla chanser till att sola och bada intill havet. Den privata stranden börjar där trädgården tar slut och här har naturen bildat en egen "pool" inbäddad bland vikar och klippor. Detta unika läge gör att vattnet alltid är klarblått och att den lämpar sig för barn, under uppsyn givetvis. Speciellt under tidiga morgnar när solen är på väg upp är detta en plats för själen. Och på eftermiddagarna kan du luta dig tillbaka och lyssna till ljuden från fiskebåtarna som vänder tilbaka till hamnen efter dagens första fångst.

Vi befinner oss i den omtyckta kuststaden Santa Margherita Ligure och alldeles intill havet. Det ändå som skiljer hotellet från det stora blå är den fina trädgården. Hotel Continental är byggt i början av 1900-talet i en s.k. Art Nouveau stil och även om man genom åren renoverat, putsat och fejat så har man gjort detta med respekt och bibehållt den rätta atmsofären. I trädgården kan du njuta av lummigheten, palmer, vintergröna ekar och sekelgamla tallar.

Läs mer om Hotel Continental

Här kan du njuta av god mat

I Ligurien är det lätt att äta gott, och detta kan du också göra på hotellet. Här finns två restauranger som serverar både klassisk medelhavsmat som typiska rätter från regionen. Den ena restaurangen hittar du nere på stranden med fin utsikt och denna håller öppet från maj till september beroende på väderleken. Den andra hittar du inne på hotellet med tillhörande terrass och stora panoramafönster så att du kan njuta ordentligt av utsikten. Skulle du vilja variera dig kan du traska bort till centrum som du har ca 500 mjeter bort. Här finns flera trevliga uteserveringar som serverar god mat.

Det finns mycket att se och göra

Santa Margherita Ligure är en trevlig sommarstad med trånga gränder och torg. Staden är typisk ligurisk med sin färgsättning och byggnadstil. Runt om växer både palmer och apelsinträd som skapar en exotisk känsla. I staden har du som nämnt flera trevliga matställen och barer. Utöver detta finns här butiker, mataffär, bank och apotek - med andra ord allt du behöver för en trivsam vistelse.

Tycker du om att aktivera dig under semestern kan du här spela tennis (ca1 km bort) eller golf (ca 3 km bort). Ett annat trevligt sätt att röra på sig är att hyra cykel och se omgivningarna på två hjul, eller så väljer du ett snabbare fordon på två hjul. Det går nämligen även att hyra en scooter. Väl hemma igen kan du koppla av på hotellets wellness, där du också har ett gym.

Du kan låta bilen stå

Här finns en fin småbåtshamn varifrån du kan ta båt till Rapallo och om du vill låta bilen stå (parkering eller garage finns mot avgift) kan du ta dig runt kustremsan med tåg. Platser du inte bör missa att besöka är Portofino (som du har ca 5,5 km bort), Sestri Levante (ca 26 km bort), Moneglia (ca 33 km) och de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre som ligger ca 68 km från Santa Margherita Ligure. Detta är bara några av de platser du har i din närhet och som är värda ett besök.

Bo ut mot havet

Det finns 64 rum på hotellet och de vi kan erbjuda dig har balkong/terrass och ligger ut mot havet. De som har terrass har delvis havsutsikt och en del av de rum med balkong som ligger i annexet kan ha delvis utsikt. Inredningen är klassisk och alla är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, badrum med dusch/kar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map