Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Grand Hotel Miramare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är klass på Grand Hotel Miramare, klass i alla bemärkelser och det är därför hotellet är med i den noga utvalda skaran "The Leading Hotels of the World", som innefattar endast ca 400 hotell runt om i världen. Utmärkt service och vacker miljö både inne som ute är något av det du kan förvänta dig här.

Njut av en makalös utsikt

Vi börjar utomhus med det vackra poolområdet (saltvattenpool) som ligger vänt ut mot havet. Här kan du i lugn och ro koppla av i en av de bekväma solstolarna med eller utan parasoll och njuta av de underbara vyerna och gröna kullarna på andra sidan vattnet. Alternativt kan du bege dig ner till hotellets privata sandstrand där du kan få plats efter tillgänglighet i perioden 1/6-15/9 beroende på väderleken. För att nå stranden behöver du endast korsa strandvägen som leder till den intilliggande och ytterst charmerande kuststaden Portofino.

Till hotellet hör även en stor parkliknande tomt som är mycket välskött och bjuder på trevliga sittplatser lite här och var där du kan vila ut med något gott att dricka samtidigt som du blickar ut över kustremsan. Den goda drycken kan du beställa antingen i poolbaren eller i någon av de andra barerna som finns på hotellet.

Läs mer om Grand Hotel Miramare

En upplevelse för dina smaklökar

Hotellet har egen restaurang, Vistamare, som serverar klassiska liguriska rätter. Du kan välja att sitta inomhus varifrån du har havsutsikt eller ute på terrassen om vädret tillåter. Önskar du variation i smakupplevelserna har du ett bra utbud i centrum och den första ligger redan efter 120 meter's promenad, liksom barer och uteserveringar. För lite lättare måltider under dagens lopp har du poolbaren som serverar sallader och lite annat smått och gott.

Här finns massor att göra och se

Santa Margherita Ligure är en mycket omtyckt liten kuststad. Trevlig miljö och bra utbud gör att gäster gärna återkommer. Även närheten till pittoreska Portofino har stor betydelse liksom Chiavari och Sestri Levante. Till nationalparken Cinque Terre är det ca 70 km och vill du låta bilen stå går det bra att ta tåget dit. Vänder du blicken norrut hittar du Genova som har ett fint historiskt centrum väl värd ett besök. Området lämpar sig också för sköna cykel- och vandringsturer. Cykel att hyra hittar du ca 500 meter från hotellet och scooter finns att hyra på hotellet.

Om du vill aktivera dig mer än bara cykla och promenera kan du segla och dyka (ca 500 meter bort), spela tennis ca 1 km från hotellet och golf (rabatterad green-fee) har du ca 5 km bort. Väl hemma igen kan du unna dig en välförtjänt massage.

Välj det rum som passar dig bäst

Det finns 80 rum på Grand Hotel Miramare. De är samtliga trevligt inredda och vänder antingen ut mot parken eller mot havet. Rummen som vänder bakåt har en grön utsikt och en del av dem har balkong. Även de som ligger vända┬ámot havet finns med balkong. Om du får ett rum med havsutsikt utan balkong, kan du istället se fram emot de gemensamma platserna i trädgården, vid poolen och på terrassen.

Faciliteterna är de samma; aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, badrum med dusch eller kar samt hårtork, badrock och slippers.

Läs om rummen på Grand Hotel Miramare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map