Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

 
Agriturismo Villa Gnocchi är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Villa Gnocchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Villa Gnocchi ligger som en liten oas vid den lillabergslandsbyn San Lorenzo delle Coste ovanför Santa Margherita. Här är luften ren, turisterna få och med en exotisk botanik. Från terrasserna, den fina trädgården med pool och rummen har man en portkortsliknande utsikt över Santa Margherita och Tiguliobukten.

Vacker utsikt

Ställets absoluta styrka är de rogivande omgivningarna, den vackra utsikten och de många uteområden som är som upplagt för att ta det lugnt och återhämntning. Vid poolen som stod klar 2012 finner man solstolar, parasoller och utomhusdusch. Villa Gnocchi har dessutom två genemsamma lokaler till gästernas förfogan och frukosten serveras som buffè. När vädret tillåter det - och som det oftast gör - serveras frukosten ute på terrassen. Här finns ingen bar men på förfrågan kan du ändå bli serverad något gott att dricka.

Läs mer om Agriturismo Villa Gnocchi

Transport och avstånd

Det finns gratis parkering på stället. Notera dock att nerfarten till Villa Gnocchi är mycket brant. Om man ska ut och äta på kvällen finns det 3-4 restauranger i San Lorenzo delle Coste inom en radie av 200 meter (uppför). Det är 20 minuters promenad ner till Santa Margherita (det tar längre tid att gå upp igen) där man finner barer och ett stort utbud av restauranger och butiker. Det är även här man kan njuta av Medelhavets böljande blå hav med möjlighet för ett dopp på den utmärkta stranden av sand, grus och småsten.

Observera att taxipriserna är höga i detta område, det går bussar mellan San Lorenzo och Santa Margherita hela dagen om man vill låta bilen stå. Om våren och hösten går sista turen ca 20.00 medans de om sommaren går fram till midnatt ungefär. Från Santa Margherita går det tåg till Genova och Le Cinque Terre. Notera att tåget som passerar nere i Santa Margherita kan höras svagt från Villa Gnocchi. vi rekommenderar att man ankommer i bil men skulle man välja att ändå ankomma med offentlig transport så hämtar värden Roberto gäster gratis vid ankomst och avresa. Detta ska dock avtalas på förhand - och man bör förvänta en smula väntetid, ifall han skulle vara upptagen med andra sysslor.

Rum med balkong/terrass

De 12 rummen är fördelade i tre byggnade och är alla fint inredda med antika möbler och parkett golv. De har alla aircondition, minbar, förvaringsbox, TV och badrum med toalett, hårtork och dusch (ett rum har badkar). Många rum har plats för en extra säng. Ett rum består av två intilliggande rum (familjerum men även ideelt för fyra vuxna) samt en stor övertäckt terrass (utan havsutsikt). Alla andra rum har utsikt över Tigulliobukten och de gröna omgivningarna och alla rum har balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 
search map