Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackert belägna kuststad ligger öster om den historiska staden Genova och har rykte om sig att vara en fin pärla på den Liguriska rivieran. Trots sin popularitet har staden bevarat sin charm och man vill gärna påstå att den är en vacker tillflyktsort till skillnad från världskända Portofino, som ändå är den mest kända av dessa två städer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I Santa Margherita finner man palmer på rad längs hamnen, trevliga stränder, ett gott urval av restauranger och butiker samt en vänlig atmosfär som gör staden till ett fint ställe att tillbringa ett par avslappnande dagar i solen.

Läs mer om Santa Margherita Ligure

Staden bjuder på en lokal fiskmarknad, en charmerande lustbåthamn, flera apelsinträd i stadsbilden och den vackra Villa Durazzo med en fin anlagd trädgård och en förtrollande utsikt utöver Den Italienska Rivieran. För "nattugglor" finns det under sommarmånaderna stora möjligheter för att festa tills solen går upp....

Energiska själar kan frestas med spännande vandringsturer över Monte Portofino till San Fruttuoso som ligger i en avsides klarblå lagun. Härifrån kan man även ta en promenad eller en cykeltur längst den vackra kustvägen ut till Portofino.

Dölj texten
 
 
search map