Semesterbostad i Sanremo i Ligurien

Residence Villa Mafalda

 
Residence Villa Mafalda är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Mafalda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sanremo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Beläget i ett lugnt kvarter, en bit från vägen ligger denna fina äldre villa, som renoverats och omgjord till lägenheter. Själva receptionen och de gemensamma områdena är väldigt inbjudande och fina, dock håller rummen inte riktgt samma standard, då dessa ännu inte renoverats. Residence Villa Mafalda ligger några få meter från centrum, casinot och promenaden.

Vid villan finns det reception, gemensamt uppehållsrum samt parkeringsplats. Garageplats kan erhållas på det närliggande garage mot betalning. Man kan dock inte förboka plats. Några få minuter från villan finner man flera butiker och inköpsmöjligheter medan det är ca. 500 meter till stranden (avgift).

Läs mer om Residence Villa Mafalda

De totalt 40 lägenheterna är enkelt inredda och har alla telefon, satellit-TV, litet kök med elektriska plattor och eget badrum. det ska uppmärksammas att köket inte inbjuder till större matlagning, då inredningen och tillbehören för detta är mycket begränsade.

Dölj texten
 
 
search map