Semesterbostad i Sanremo i Ligurien

Residence dei Due Porti

 
Residence dei Due Porti är inte tillgänglig i dagsläget
Residence dei Due Porti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sanremo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt på blomsterrivieran i den eleganta och majestätiska staden Sanremo ligger Residence dei Due Porti nere vid de två lustbåtshamnarna (som givit namn till residenset) med utsikt över vattnet och stadens fina sandstrand. Man kan helt enklet inte bo mer centralt då shopping gatorna Via Roma och Corso Matteotti ligger strax bakom lägenhetskomplexet medans man har havet framför.

Det är gratis tillgång till den privata sandstranden var gästerna på Residence dei Due Porti får 20% rabatt på parasoller och solstolar. Detta är en av de få sandstränderna i området på denna annars mycket exklusiva riviera. Man finner även sandstränder i grannorten Arma di taggia.

Läs mer om Residence dei Due Porti

De 33 lägenheterna är nymoderniserade och fina men de är standardiserade och enkelt inredda. De ligger fördelade på två byggnader och de flesta har balkong och antigen panoramisk utsikt eller begränsad havsutsikt. De många gemensamma faciliterna omfattar både gemensam terrass med solstolar, tv-rum, tvättstuga, dryckesautomat, hiss, inhägnad lekplats till de små och gratis cykeluthyrning. Husdjur är även välkomna (mot tillägg).

Dölj texten
 
 
search map