Hotell i Sanremo i Ligurien

Hotel Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En dag vid poolen eller på stranden

Till hotellet hör ett fint litet poolområde med uppvärmd pool, solstolar och parasoll, perfekt för dig som vill börja dagen med ett dopp. Föredrar du att tillbringa dagen på stranden går detta också bra. På stranden, som ligger ca 300 meter bort, har du s.k. strandservice vilket innebär 1 parasoll, 2 solstolar samt gemensam omklädningshytt per rum i perioden 1/6-30/9, beroende på väderleken.

För utflykter, sevärdheter och aktiviteter kan du vända dig till receptionen som hjälper dig tillrätta på bästa möjliga sätt. Vi kan nämna att du har möjlighet till tennis ca 500 meter från hotellet och golf har du ca 1,5 km bort. Cykeluthyrare hittar du ca 300 meter bort och till närmsta segling och dykning är det ca 500 meter.

Fördelen med Hotel Paradiso är som sagt läget, där du kan promenera in till stadens stora utbud av butiker, barer och restauranger. Även stranden har du inom kort avstånd och där väntar dig solstolar och parasoll.

Läs mer om Hotel Paradiso

Exotisk trädgård och restaurang

Rivieran bjuder på skön atmosfär och vacker natur. Även hotellets trädgård med sina exotiska växter och träd ger dig den riktiga atmosfären. I hotellets restaurang, Ristorante Magnolia är det kökschefen Michele, som tillsammans med sin kollega Danilo, ser till att du äter och dricker gott. Michele har lång erfarenhet och har arbetat på tre av områdets bästa restauranger. På menyn hittar du givetvis även lokala specialiteter. Skulle du känna för en nattfösare kan du antingen ta denna i hotellets bar eller traska bort till centrum. Till San Remos casino är det ca 650 meter.

Du kan välja ett rum med balkong

Det finns 41 rum på hotellet fördelade på tre våningar. Du kan välja mellan olika rum samt rum med balkong. De är alla utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar och badrum med bad/dusch, hårtork och slippers.

Läs om rummen på Hotel Paradiso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Paradiso

Läs personliga omdömen av Hotel Paradiso som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Paradiso. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Paradiso

Läs mer
 
search map