Hotell i Sanremo i Ligurien

Hotel Nazionale San Remo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger alldeles i början av gågatan vilket innebär att du har kort promenadavstånd till stadens trevliga utbud. Med andra ord är detta ett hotell för dig som vill bo centralt!

Du tar dig enkelt runt i staden

Det bästa med hotellet är läget, och efter en dag i centrum tar du dig både snabbt och smidigt fram och tillbaka till hotellet. Speciellt på kvällarna och efter ett trevligt restaurangbesök är det skönt att låta bilen stå och kunna promenera hem. För dig som ankommer med bil finns det möjlighet, på förfrågan, till garage mot avgift.

Läs mer om Hotel Nazionale San Remo

Solterrass på taket med utsikt över havet

Hotellet har ingen pool men så har du endast ca 300 meter ner till havet och stranden (om du är intresserad av att hyra strandplats kontakta receptionen så får du bästa pris). På taket däremot finns en whirlpool för 8-10 personer och en terrass med solstolar så att du kan lapa sol på första parkett. Här, uppe på sjätte våningen, finns även en bar där du kan beställa in goda drycker samt möjlighet att beställa in enklare måltid.

Även nere på bottenplan finns en loungebar samt bord och stolar utplacerade så att du kan skåda folkvimlet samtidigt som du njuter av god mat och dryck. Hotellets restaurang heter Quintessenza och på menyn hittar du bl.a. traditionella rätter från Ligurien.

Du bor i komfortabla rum

Hotellet har i allt 83 rum. Du kan välja mellan olika kategorier och alla är alla utrustade med aircondition, Wi.Fi, Sat-TV, kassafack, minibar och badrum med hårtork.

Läs om rummen på Hotel Nazionale San Remo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map