Omdömen från Hotel San Terenzo

 
Hotel San Terenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Terenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Terenzo di Lerici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Terenzo

Läs personliga omdömen av Hotel San Terenzo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Terenzo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Läckert läge, du kommer inte mycket närmre havet

Cinque Terre som semester-destination

Ta en båttur från Lerici till Portovenere, och kanske vidare till Cinque Terre. Det är 5-stjärniga Italien - vackert och betagande.

Hotel San Terenzo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel San Terenzo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Litet mysigt hotell

Fina rum med fantastisk utsikt. Enda nackdelen är att man inte har tillgång till stranden och bad från hotellets terrass utan att passera genom hotellet och betala för att bada.

Hotel San Terenzo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Hade fått full pott om hotellet haft tillgång till stranden.
 
Själva boendet på Hotel San Terenzo
Dubbelrum m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Markus och fru från Sverige bodde på Hotel San Terenzo i San Terenzo di Lerici från den 6. till den 10. september 2012. Innan dess hade de bott på Le Ville Relais i La Spezia.

Vi valde Italien som målet för vår bröllopsresa. Efter tips om så väl område som hotell från In-Italia så bokade vi två hotell i omgivningarna kring La Spezia.

Under resans andra halva bodde vi på Hotel San Terenzo. Litet hotell men med tillgång till stort område längs havet med en liten sandstrand samt andra badplatser och en härlig pir. Vi hade tyvärr missat att boka rum med havsutsikt vilket jag skulle rekommendera. Blev några riktigt härliga dagar vid havet och sköna kvällar på de närliggande restaurangerna. Vi hade bil hela veckan och det tycker jag är ett stort plus. När ni är i området så passa även på att göra en utfärd till Lucca som är en gammal och vacker stad ca 30min från La Spezia.

Första nätterna bodde vi på Le Ville Relais. Charmigt och familjärt litet hotell som ligger vid vägens slut uppe på en bergsvägg. Mycket trevligt bemötande från första stund och fantastisk utsikt över havet och La Spezia. Hann med en del utflykter under dagarna till bl a Cinque Terre och andra trevliga byar längs kusten samt en intressant vingård efter tips från hotellet. Ser redan fram emot nästa resa till Italien och vi kommer garanterat kontakta in-italia även då

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map