Hotell i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Hotel San Terenzo

Utsikt från hotellet över den privata stranden Solstolar med utsikt över byn San Terenzo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Terenzo är ett tvättäkta strandhotell. Hotellet är nämligen den stolta innehavare av något ovanligt i detta område: en gyllene sandstrand! Dessutom markerar de sig med panoramisk havsutsikt, badbro, enorm takterrass och flera invändiga faciliteter. Med endast ca. 200 m till San Terenzo och ca. 1 km till den större staden Lerici verkar hotellet ligga i ett härligt paradis precis mitt emellan områdets två fina försvarstorn. La Spezia ligger ca. 10 km bort.

Utvändiga faciliteter

Hotel San Terenzo har plats till alla: njut av solen antingen på den stora takterrassen, på badbryggan, på sandstranden, på gräsmattan eller på en av de många solterrasserna. Takterrassen kan användas fritt medan parasoll och två solstolar i övriga områden kan användas mot betalning. Dessutom finns det uthyrning av cyklar och båtar på hotellet och det ligger en 9-håls golfbana inom gångavstånd.

Läs mer om Hotel San Terenzo

Invändiga faciliteter

Bland de invändiga faciliteterna hittar vi reception, bar, hiss, internetpoint, TV-rum och restaurang där det även serveras frukost (buffé) som kan avnjutas ute eller inne. På kvällen kan man antingen äta på hotellets restaurang, en av de tre som ligger i närheten eller alternativt så finns det ett stort utbud i Lerici eller La Spezia, Portovenere och Cinque Terre. Hotellets gratis parkeringplats ligger ca 600 m därifrån.

Rummen
- De 5 standardrummen har inte balkong/havsutsikt men vetter ut mot den nya strandpromenaden som förbinder San Terenzo med Lerici. Alla rum har aircondition, wi-fi (fungerar bäst i hotellets mittersta del och i de gemensamma utrymmena), lcd sat-TV, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Ett av rummen har plats till en extrasäng för upp till 17 år. Här finns inga fyrbäddsrum. Hotellets styrka är dess läge, utsikten och strandservicen mer än själva rummens inredning.
Rum med terrass och havsutsikt
- Dessa 9 rum som vetter åt väster har alla möblerad terrass med utsikt över bukten. Alla rummen har aircondition, wi-fi (fungerar bäst i hotellets mittersta del och i de gemensamma utrymmena), lcd sat-TV, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Tre av rummen har plats till en extrasäng för upp till 17 år. Här finns inga fyrbäddsrum. Hotellets styrka är dess läge, utsikten och strandservicen mer än själva rummens inredning.

Rummen på Hotel San Terenzo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel San Terenzo

Läs personliga omdömen av Hotel San Terenzo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Terenzo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel San Terenzo

Läckert läge, du kommer inte mycket närmre havet

Läs mer

Litet mysigt hotell

Fina rum med fantastisk utsikt. Enda nackdelen är att man inte har tillgång till stranden och bad från hotellets terrass utan att passera genom hotellet och betala för att bada.

Läs mer

Markus och fru från Sverige bodde på Hotel San Terenzo i San Terenzo di Lerici från den 6. till den 10. september 2012. Innan dess hade de bott på Le Ville Relais i La Spezia.

Vi valde Italien som målet för vår bröllopsresa. Efter tips om så väl område som hotell från In-Italia så bokade vi två hotell i omgivningarna kring La Spezia.

Under resans andra halva bodde vi på Hotel San Terenzo. Litet hotell men med tillgång till stort område längs havet med en liten sandstrand samt andra badplatser och en härlig pir. Vi hade tyvärr missat att boka rum med havsutsikt vilket jag skulle rekommendera. Blev några riktigt härliga dagar vid havet och sköna kvällar på de närliggande restaurangerna. Vi hade bil hela veckan och det tycker jag är ett stort plus. När ni är i området så passa även på att göra en utfärd till Lucca som är en gammal och vacker stad ca 30min från La Spezia.

Första nätterna bodde vi på Le Ville Relais. Charmigt och familjärt litet hotell som ligger vid vägens slut uppe på en bergsvägg. Mycket trevligt bemötande från första stund och fantastisk utsikt över havet och La Spezia. Hann med en del utflykter under dagarna till bl a Cinque Terre och andra trevliga byar längs kusten samt en intressant vingård efter tips från hotellet. Ser redan fram emot nästa resa till Italien och vi kommer garanterat kontakta in-italia även då

Läs mer
 
search map