Hotell i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Hotel San Terenzo

Utsikt från hotellet över den privata stranden Solstolar med utsikt över byn San Terenzo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Terenzo är ett tvättäkta strandhotell. Hotellet är nämligen den stolta innehavare av något ovanligt i detta område: en gyllene sandstrand! Dessutom markerar de sig med panoramisk havsutsikt, badbro, enorm takterrass och flera invändiga faciliteter. Med endast ca. 200 m till San Terenzo och ca. 1 km till den större staden Lerici verkar hotellet ligga i ett härligt paradis precis mitt emellan områdets två fina försvarstorn. La Spezia ligger ca. 10 km bort.

Utvändiga faciliteter

Hotel San Terenzo har plats till alla: njut av solen antingen på den stora takterrassen, på badbryggan, på sandstranden, på gräsmattan eller på en av de många solterrasserna. Takterrassen kan användas fritt medan parasoll och två solstolar i övriga områden kan användas mot betalning. Dessutom finns det uthyrning av cyklar och båtar på hotellet och det ligger en 9-håls golfbana inom gångavstånd.

Läs mer om Hotel San Terenzo

Invändiga faciliteter

Bland de invändiga faciliteterna hittar vi reception, bar, hiss, internetpoint, TV-rum och restaurang där det även serveras frukost (buffé) som kan avnjutas ute eller inne. På kvällen kan man antingen äta på hotellets restaurang, en av de tre som ligger i närheten eller alternativt så finns det ett stort utbud i Lerici eller La Spezia, Portovenere och Cinque Terre. Hotellets gratis parkeringplats ligger ca 600 m därifrån.

Rummen
- De 5 standardrummen har inte balkong/havsutsikt men vetter ut mot den nya strandpromenaden som förbinder San Terenzo med Lerici. Alla rum har aircondition, wi-fi (fungerar bäst i hotellets mittersta del och i de gemensamma utrymmena), lcd sat-TV, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Ett av rummen har plats till en extrasäng för upp till 17 år. Här finns inga fyrbäddsrum. Hotellets styrka är dess läge, utsikten och strandservicen mer än själva rummens inredning.
Rum med terrass och havsutsikt
- Dessa 9 rum som vetter åt väster har alla möblerad terrass med utsikt över bukten. Alla rummen har aircondition, wi-fi (fungerar bäst i hotellets mittersta del och i de gemensamma utrymmena), lcd sat-TV, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Tre av rummen har plats till en extrasäng för upp till 17 år. Här finns inga fyrbäddsrum. Hotellets styrka är dess läge, utsikten och strandservicen mer än själva rummens inredning.

Rummen på Hotel San Terenzo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map