Semesterbostad i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence La Meridiana

 
Residence La Meridiana är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Meridiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Bartolomeo al Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Meridiana är ett nybyggt komplex beläget 700 meter från stranden och ca 600 meter från San Bartolomeos centrum.

På stället finns reception, bar, trädgård, liten lekplats och en 25 x 10 meter stor swimmingpool för vuxna samt barnbassäng - uppmärksamma vänligen att man behöver korsa en mindre väg för att komma till poolområdet. Mot betalning kan man nyttja en tennisbana, parkeringsplats eller garage samt parasoll och solstolar vid bassängerna.

Läs mer om Residence La Meridiana

Lägenheterna ligger i flera byggnader, som är ca 30 år gamla. Alla lägenheter är utrustade med värmeanläggning, balkon eller terrass och satellit-TV.

Lägenheterna på Residence La Meridiana

Enrumslägenhet med 3 sovplatser - typ A3

Lägenheterna är på ca. 25 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt extrasäng. badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Lägenheterna är på ca. 33 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass.

Tvårusmslägenhet med 5 sovplaster - typ B5

LÄgenheterna är på ca. 37 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass. Den femte sängen står antingen i rummet, sovrummet eller i gången.

Dölj texten
 
 
search map