Semesterbostad i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

Den stora poolen vid restaurangen Barnpool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här på kullarna, i utkanten av San Bartolomeo al Mare, kan ni dra nytta av att bo med kort avstånd från motorvägen, men utan att höra eller se den från själva platsen. Ni bor alltså i lugna omgivningar, men inte isolerade från omvärlden - och nära på sommar- och strandliv.

Var är vi?

Svaret är stadsdelen Rovere i kuststaden San Bartolomeo al Mare på den Italienska Rivieran. Havet och stranden ligger i behagligt promenadavstånd, endast ca 800 meter bord. Residence Il Borgo della Rovere har ett rabattavtal med det privata badet Bagni Medusa, där man som gäst kan hyra solstolar och ha tillgång till service. Det är också här ni hittar strandpromenaden med butiker och restauranger. Om ni letar efter en riktig idyll, så ligger Cervo endast ca. 2 km bort, medan Diano Marina med sitt lite större utbud av butiker och en större gågata också ligger 2 km bort, men i motsatt riktning. Den närmsta matbutiken ligger ca 500 meter bort. Ännu en anledning till att låta bilen stå då ni ankommit, är att det finns en gratis shuttlebuss mellan stranden och hotellet, vilken kör på fasta tider genom hela dagen.

Många bekvämligheter för dig och din familj

På andra sidan av den lugna villavägen ligger poolområdet med hela två pooler, som delas med ett grannhotell. Här finns både pool och separat barnpool. Som en extra förfriskning på varma sommardagar, är det möjligt att köpa drycker, glass och en lättare lunch vid poolen under högsäsongen. Det är också här vid poolområdet som ni hittar restaurangen La Femme, som framförallt serverar havets härligheter, men de har också mer "jordnära" rätter på menyn. I restaurangen väntar er stämningsfull upplevelse med en fin utsikt över poolen och omgivningarna. Som gäst på Residence Il Borgo della Rovere får ni rabatt när ni äter i restaurangen. Utöver pool och restaurang, hittar ni också en tennisbana, en lekplats till de små och tvätt- och strykrum. Om ni önskar färskt bröd till frukosten, så kan man beställa bröd, focaccia och croissanter i receptionen.

Lägenheterna på Residence Il Borgo della Rovere

Tvårumslägenhet B4 med 4 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter på ca 33-37 m² består av ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med kökshörna (4 gasplattor och kylskåp) och dubbelsovsoffa, samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har alla balkong på ca. 5 m². På balkongen finns det bord och två stolar, men inte plats för fyra personer att sitta och äta. Det finns dessutom wifi och lcd sat-Tv

Tvårumslägenhet B4 med 4 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Dessa lägenheter på ca 33-37 m² består av ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med kökshörna (4 gasplattor och kylskåp) och dubbelsovsoffa, samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har alla terrass eller trädgård med matplats och solstolar. Det finns dessutom wifi och lcd sat-Tv

Tvårumslägenhet B5 med 5 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter på ca 33-37 m² består av ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med kökshörna (4 gasplattor och kylskåp) och dubbelsovsoffa, samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har alla balkong på ca. 5 m². På balkongen finns det bord och två stolar, men inte plats för fem personer att sitta och äta.. Det finns dessutom wifi och lcd sat-Tv. I dess lägenheter finns det en möjlighet för en extrasäng, för att rymma totalt 5 personer.

Tvårumslägenhet B5 med 4 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Dessa lägenheter på ca 33-37 m² består av ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med kökshörna (4 gasplattor och kylskåp) och dubbelsovsoffa, samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har alla terrass eller trädgård med matplats och solstolar. Det finns dessutom wifi och lcd sat-Tv. I dess lägenheter finns det en möjlighet för en extrasäng, för att rymma totalt 5 personer.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map