Semesterbostad i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

Den stora poolen vid restaurangen Barnpool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här på kullarna, i utkanten av San Bartolomeo al Mare, kan du dra nytta av att bo med ett kort avstånd från motorvägen, utan att höra eller se den från själva platsen. Trots detta bor du inte isolerad från omvärlden - och du har nära till ett skönt strandliv.

Med närhet till havet

Stadsdelen Rovere hittar du i kuststaden San Bartolomeo al Mare på den Italienska Rivieran. Havet och stranden ligger inom behagligt promenadavstånd, endast ca 800 meter bord (det finns dock ingen trottoar längs den slingrande vägen ner till kusten). Residence Il Borgo della Rovere har ett avtal med privat strand, där du som gäst kan hyra solstolar och ha tillgång till service till ett rabatterat pris. Det är också här du hittar strandpromenaden med butiker och restauranger.

Om du letar efter en riktig idyll, så ligger Cervo endast ca. 2 km bort, medan Diano Marina med sitt lite större utbud av butiker och en större gågata också ligger 2 km bort, men i motsatt riktning. Den närmsta matbutiken ligger ca 500 meter bort. Ännu en anledning till att låta bilen stå då du ankommit, är att det finns en shuttlebuss mellan stranden och hotellet, vilken kör på fasta tider genom hela dagen. Du måste förboka och betalningen sker på plats.

Bekvämligheter för dig och din familj

På andra sidan av villavägen ligger poolområdet med hela två pooler, som delas med ett grannhotell. Här finns både pool och separat barnpool (du har 2 solstolar per lägenhet att tillgå). Som en extra förfriskning på varma sommardagar, är det möjligt att köpa drycker, glass och en lättare lunch vid poolen under högsäsongen. Det är också här vid poolområdet som du hittar restaurangen La Femme, som framförallt serverar havets härligheter, men de har också mer "jordnära" rätter på menyn. I restaurangen väntar dig stämningsfull upplevelse med en fin utsikt över poolen och omgivningarna. 

Utöver pool och restaurang, finns här en tennisbana, en lekplats till de små och tvätt- och strykrum. Om du önskar färskt bröd till frukosten, så kan du, praktiskt nog, beställa bröd, focaccia och croissanter i receptionen.

Du bor i lägenhet med pentry

Lägenheten har ett sovrum och ett vardagsrum och du kan välja lägenhet för 4 respektive 5 personer. Nyttjas bäddsoffan i allrummet/kombinerat kök så blir ytan att röra sig på mindre av naturliga skäl. Du kan också välja mellan balkong eller terrass/trädgård. Terrassernas utformande kan variera både gällande storlek som utformande (en del av dem mer slitna än de andra) och utsikt. Från några terrasser har du mycket begränsad utsikt då dessa ligger inbyggda vilket i sin tur innebär väggar runt om. Lägenheterna kan ligga på bottenplan, 1:a eller 2:a plan och är fördelade i tre byggnader. Codice CITR-CAV-0009

Läs om l√§genheterna på Residence Il Borgo della Rovere

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map