Hotell i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Hotel La Marina

Pris från per pers.
Den vackra sandstranden ligger endaste ca 150 meter från hotellet Utsikt mot havet från takterrassen Barnvänligt bad Reception Utsikt mot havet från takterrassen Hotellets restaurang Ett av rummen med balkong Utsikt från rummen med balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det kommer med säkerhet bli en lyckad sommarsemester på den Italienska Rivieran om du väljer att bo i San Bartolomeo al Mare. Ni kommer aldrig att bli uttråkade. I närområdet har du många utflyktsmöjligheter. Grannstäderna till San Bartolomeo ligger inom 1-2 km och därför inom rimligt promenadavstånd. Ni kan beger er mot Diano Marina om ni vill ha lite mer semesterstämning med flera restauranger och bra nattliv - medan Cervo är å andra sidan är en fascinerande och harmonisk liten pastellfärgad kuststad, som klänger sig fast på toppen av en kulle.

Bo centralt i förhållande till stranden och promenaden

Hotel La Marina ligger på en sidogata, som förbinder strandpromenaden med kustvägen Via Aurelia. Hotellet ligger ut mot Via Aurelia - men på rätt sida vägen, mot havet. Alla rum har tvåglasfönster och endast ett fåtal ut mot vägen. Det är cirka 150 meter ner till stranden - och ännu närmre till shoppingmöjligheter. Nere på stranden har hotellet ett rabattavtal med tre olika solstolsuthyrare - men ni kan även välja den offentliga stranden, om ni inte önskar strandservice.

Läs mer om Hotel La Marina

Alltid möjlighet till förfriskningar och måltider

Hotellet har en fin bar med separat ingång från Via Aurelia. Utöver det har hotellet en restaurang, vilken råder över både frukost, lunch och middag, så du behöver aldrig gå hungrig. Restaurangen är ljus och inbjudande - och öppen även för utomstående gäster, vilket skapar en härlig stämning på hotellet. Måltiderna serveras antingen som buffé, eller vid bordet som a la carte. Restaurangen har stora fönster, som på vackra dagar kan öppnas för att ge känslan av att sitta utomhus. På hotellet finns också reception, hiss och wifi som fungerar överallt.

Rummen på Hotel La Marina

Dubbelrum med balkong

Dessa rum har alla balkong och vänder nästan alla ut mot den lilla sidovägen Via Moreno - medan ett fåtal vetter mot Via Aurelia och några bort från vägen mot gården där det också finns lite grönt. Balkongerna är som regel ganska rymliga (se bilder). Några av rummen har dessutom aircondition (mot ett dagligt tillägg), wifi, lcd satellit-TV, minibar, safetybox och ett badrum med toalett, hårtork och dusch. Hotellet har också tre fyrbäddsrum, som har fransk altan ut mot Via Aurelia. De två extrasängarna är inte i våningssäng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Rosa

Alassio, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Locanda Bellavista

Cervo, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

Residence Orchidea

Diano Marina

Hotel Leopold

Moneglia

search map