Hotell i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Hotel La Marina

Den vackra sandstranden ligger endaste ca 150 meter från hotellet Utsikt mot havet från takterrassen Barnvänligt bad Reception Utsikt mot havet från takterrassen Hotellets restaurang Ett av rummen med balkong Utsikt från rummen med balkong
 
Hotel La Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Bartolomeo al Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kommer med säkerhet bli en lyckad sommarsemester på den Italienska Rivieran om du väljer att bo i San Bartolomeo al Mare. Ni kommer aldrig att bli uttråkade. I närområdet har du många utflyktsmöjligheter. Grannstäderna till San Bartolomeo ligger inom 1-2 km och därför inom rimligt promenadavstånd. Ni kan beger er mot Diano Marina om ni vill ha lite mer semesterstämning med flera restauranger och bra nattliv - medan Cervo är å andra sidan är en fascinerande och harmonisk liten pastellfärgad kuststad, som klänger sig fast på toppen av en kulle.

Bo centralt i förhållande till stranden och promenaden

Hotel La Marina ligger på en sidogata, som förbinder strandpromenaden med kustvägen Via Aurelia. Hotellet ligger ut mot Via Aurelia - men på rätt sida vägen, mot havet. Alla rum har tvåglasfönster och endast ett fåtal ut mot vägen. Det är cirka 150 meter ner till stranden - och ännu närmre till shoppingmöjligheter. Nere på stranden har hotellet ett rabattavtal med tre olika solstolsuthyrare - men ni kan även välja den offentliga stranden, om ni inte önskar strandservice.

Läs mer om Hotel La Marina

Alltid möjlighet till förfriskningar och måltider

Hotellet har en fin bar med separat ingång från Via Aurelia. Utöver det har hotellet en restaurang, vilken råder över både frukost, lunch och middag, så du behöver aldrig gå hungrig. Restaurangen är ljus och inbjudande - och öppen även för utomstående gäster, vilket skapar en härlig stämning på hotellet. Måltiderna serveras antingen som buffé, eller vid bordet som a la carte. Restaurangen har stora fönster, som på vackra dagar kan öppnas för att ge känslan av att sitta utomhus. På hotellet finns också reception, hiss och wifi som fungerar överallt.

Läs om rummen på Hotel La Marina

Dölj texten
 
 
search map