Hotell i Rocchetta Nervina i Ligurien

Hotel Lago Bin

 
Hotel Lago Bin är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lago Bin är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rocchetta Nervina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Lago Bin ligger så pass långt från kusten att man kan uppleva Liguriens autentitet och vackra gröna berg - samtidigt som det ligger ca. 12 km från havet och gränsstaden till Frankrike, nämligen Ventimiglia, och endast ca. 4 km från den sevärda medeltidsstaden Dolceacqua. Här bor man i lugna och rogivande omgivningar då vägen som passerar endast leder till landsorten Rocchetta Nervina (ca. 1 km längre fram). Kom hit och lyssna till den forsande floden Barbaira och den sjungande stillheten!

Stor pool
Den stora poolen (17,5 x 10 m) och barnpoolen ligger fint omgivet av de omkringliggande bergen. Dessutom finns det både tennisbana, bordtennis, cyckeluthyrning, stor stämningsfull trädgård med grillplats och stor gratis parkering för gästerna.

Läs mer om Hotel Lago Bin

Jakttroféer och fikonmarmelad
Inne på hotellet finner man på första våningen reception, hiss, uppehållsrum, bar och en stor restaurang med en fin utsikt till de gröna bergen. Här får man absolut inte missa deras pannacotta med fikonmarmelad. Första våningen är inredd med familjens många jakttroféer i mörk interiör, som spelar fint samman med placeringen: omgivet av skog och rikt djurliv. Frukosten serveras som buffè och kan avnjutas antigen inne eller utomhus under soliga dagar. Hotellet framstår som fint men inte speciellt modernt.

Dubbelrum med balkong
- De 55 rummen har en rymlig möblerad balkong och de flesta vänder ut mot det rofyllda floden och de gröna bergen. Rummen är utrustade med förvaringsbox. satellit-TV, minibar, wi-fi (mot tillägg) och badrum med toalett och dusch. Enstaka rum har plats för en extra säng, fyrbäddsrum är inte möjligt men man kan få sammanhängande rum som är förbundna med en dörr.

OBS: Notera att det ibland förekommer sommarunderhållning i form av musik utanför hotellet och detta kan pågå till kl. 01.00-02.00 på natten. Stället är även populärt för arrangemang av bröllop.

MINIMUMVISTELSE FÖR HALVPENSION: 3 NÄTTER

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Cuccaro Club

Rocchetta di Vara, Ligurien

Castellaro Golf Resort

Castellaro, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map