Agriturismo i Rocchetta Nervina i Ligurien

Agriturismo Le Morghe

 
Agriturismo Le Morghe är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Morghe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rocchetta Nervina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Morghe ligger vackert på Liguriens sköna högland ca. 800 m från den lilla medeltidsstaden Rocchetta Nervina. Den något större staden Dolceacqua ligger 4 km härifrån och det är 12 km till stranden. Grannhotellet (samma ägare) ställer sina faciliteter till förfogande, däribland pool och barnpool.

Lokalproduktion
Le Morghe breder ut sig över ett stort grönt område och består av två huvudbyggnader. På gården produceras bl.a. grappa, rödvin och olivolja som framställs av Taggiasche oliver.

Läs mer om Agriturismo Le Morghe

Pool och andra faciliteter på grannhotellet
På hotellet Lago Bin som ligger strax ovanför Le Morghe kan man fritt använda sig av uppehållsrum, bar, restaurang, trädgård med grillplats, parkering och garage (mot betalning). Vidare finns det pool (17,5 x 9 m), barnpool, tennisbana, bordtennis, och utlåning av cyklar enligt "först till kvarn principen". Det är även möjligt att köpa till frukost på grannhotellet mot ett tillägg som betalas på plats.

Sommarunderhållning
OBS: det förekommer underhållning i form av musik på det närliggande hotell och detta kan försigå till kl. 2 om natten. I juli och augusti är det underhållning varje kväll, samtidigt som det arrangeras bröllop nästan varje helg under sommaren.

Lägenheterna på Agriturismo Le Morghe

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

De 9 lägenheterna mäter ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är modernt inredda och har alla en mindre terrass på ca. 20 m² med solstolar, bord och parasoll. Dessutom finns det kokvrå (4 kokplattor), microvågsugn, telefon, förvaringsbox, satellit-TV, badrum med dusch samt tvättmaskin. Man har tillgång till wi-fi på terrasserna men inne i lägenheterna är täckningen ostabil.

Dölj texten
 
 
search map