Semesterbostad i Riomaggiore i Cinque Terre

Terrazzo Diciannove

 
Terrazzo Diciannove är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Diciannove är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riomaggiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazzo Diciannove ligger i den övre delen av Riomaggiore nära Hotel Villa Argentina där det är möjligt att äta frukost. Man bor här långt ifrån buller från järnvägen och mitt i stadens miljözon så man kan inte ankomma med bil. Det är dock möjligt att boka parkering eller garage som ligger ca. 500 meter från lägenheten (det finns även gratis parkering ca 2 km. härifrån).

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
-Lägenheten som har en fin utsikt över stadens tak och havet består av kök med ugn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop), badrum med toalett och dusch samt terrass med havsutsikt. Lägenheten har dessutom TV.

Läs mer om Terrazzo Diciannove

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazzo Diciannove

Läs personliga omdömen av Terrazzo Diciannove som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Diciannove. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Terrazzo Diciannove

Fantastisk utsikt

Det var jobbigt att ta sig dit upp men det var verkligen värt besväret. Lägenheten hade en fantastisk utsikt.
Vi vill påpeka två saker:
*Vi reagerade på att det hängde ett par kontakter med elsladdar ut från väggen - farligt.
*Sen fanns det bara två vinglas när lägenheten var till fyra personer.
Detta sa vi aldrig till om så det kanske hade åtgärdats annars. När vi bad om ny gaständare kom de med det lite senare på kvällen.
För övrigt var vi väldigt nöjda.
Vi blev väl mottagna när vi kom.

Läs mer

Mycket bra ställe att bo jämfört med Riomaggiore / Cinque Terre

Vi bodde i en lägenhet med två sovrum (sover fyra, men vi var bara två) som drivs av Hotel Villa Argentina.
Lägenheten var bekväma och ren. Stort välutrustat kök (som vi inte använd). Stora sovrum och bekväma sängar. Badrum ok - inget högt vattentryck i duschen, men fullt funktionell. Härlig terrass med havsutsikt (som vi använt en hel del!).
Bra läge - Du kan anlända med bil, släppa ut bagage och parkera i handily garage / parkering (15 euro per dag, vilket är rimligt i Cinque Terre). Detta är en stor fördel i Cinque Terre, som ni vet många hotell har att släpa ditt bagage långt!
Detta innebär att du måste gå ned / trappor till stad (och ut igen), men det är oundvikligt i Cinque Terre.
Vi åt frukost på hotellet - buffé med ett bra val till ett rimligt pris.
Hotell ägare och personal var effektiv, vänliga och hjälpsamma

Läs mer

Fantastisk semester :)

Från min första kontakt med era medarbetare tills det av vi avslutade semestern, har allt varit perfekt!

Vi blev positivt överraskade av lägenheten, att den inte hade fler stjärnor.
Personalen på hotellet och Roberto som hämtade och bar våra väskor till stationen var otroligt tillmötesgående och vänliga.

Det var rent och fint i lägenheten. Dock hade vi kunnat önska att vi blivit informerade om var vi skulle göra av vårt skräp. Vi sorterade som det anvisades, men vi förstod inte vart vi skulle slänga det. Vi kunde såklart frågat på hotellet...

OBS: Vi glömde, i förbindelse med vår avresa, att göra dem uppmärksamma på att den ena solstolen var så mjuk att den sprack då min vännina satta sig i den (ps, det kan inte bero på hennes vikt då hon endast väger 48 kg). Vi beklagar detta.

Läs mer

Fantastisk vy!

Lägenheten, som befinner sig högst upp i byn, har det man behöver även om något "avskalat". Sängarna är något fasta men helt ok. Köket och terrassen har en fantastisk utsikt över havet och bergen.
Dessvärre är det väldigt lyhört, det lät som om grannarna ovanför möblerade om varje kväll.

Läs mer

Bedömning av Terrazzo Diciannove

Härliga promenader

Läs mer

Anneli med familj från Alingsås i Sverige bodde på Terrazzo Diciannove i Riomaggiore från den 20. till den 26. juli 2010.

Först måste jag tacka er för ett väldigt fint och trevligt bemötande från det att vi beställde vår resa till ert senaste mail angående förfrågan om våra reseupplevelser. Det känns verkligen att ni bryr er om era resenärer. Riomaggiore är en fantastisk oas där man kan njuta av livet. Området kring de fem byarna erbjuder mycket att uppleva.

Lägenheten uppfyllde väl våra förväntningar ett plus var tvättmaskinen och den härliga terrassen runt lägenheten som vi förfogade över. Lägenheten ligger hög upp i byn med en fantastisk utsikt. Det finns en bra badstrand som består av platta stenar. Det blir snabbt djup alltså inget för småbarn. Det går även jättebra att bada från klipporna i hamnen.
Personalen på turistbyrån var hjälpsama och där kan man köpa tåg och vandringspaket, det ligger en högst upp där man kör i byn och en nere vi tågstationen.
Vi vandrade mellan de fem byarna men delade upp sträckan på tre dagar.

Första dagen tog vi tåget till Manarola därifrån vandrade vi till Corniglia och Vernazza som blev lite av en favorit där vi tog ett efterlängtat bad. Dag två tog vi tåget till Monterosso och vandrade söderut till Vernazza jag är glad att vi valde den sträckningen då den börjar med en brant stigning. Vi började vandringarna vid niotiden vilket visade sig förståndigt då det blev väldigt varmt mitt på dagen. Dag tre tog vi en kvällspromenad på Via dell´ Amore till Manarola. Vi storhandlade i La Spezia och lagade all mat själva. Till Riomaggiore går det bra att köra bil, det finns bra parkeringsmöjligheter men man måste förboka plats. Denna by återvänder vi gärna till.

Läs mer
 
search map