Omdömen från Terrazzino Sedici

 
Terrazzino Sedici är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzino Sedici är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riomaggiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazzino Sedici

Läs personliga omdömen av Terrazzino Sedici som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzino Sedici. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Thomas och Inger från Strömstad i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 28. april till den 5. maj 2012.

Hotellet Terrazzino Sedici, Riomaggiore, var helt i vår smak, med egen lägenhet, hotellfrukost i bra standard, och helt underbart bemötande av personalen. Allt skapade en bra atmosfär. Vi koncentrerade oss på vandringar och följde de stora lederna samt provade lite mindre leder enligt den vandringskarta som vi köpte på plats. Lederna var då i tveksamt skick, flera var stängda pga bristande underhåll, en led gick vi faktiskt vilse på och fick ta oss fram med fri navigering.

Restaurangerna i 5 Terre var helt ok, men hade ett klart begränsat likvärdigt utbud. Men vi njöt av det som erbjöds. Tågen fungerade perfekt och var en mkt trevlig erfarenhet, vi tog en dag för att se St Margaritha och La Specia via tåg enkelt och prisvärt.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kajsa och sällskap från Helsingborg i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 9. till den 12. augusti 2011.

Vi har haft det väldigt bra, lägenheten var fräsch och det var nära till byn och till tåget. Lätt att ta sig till närliggande byar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Camilla med resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 9. till den 12. juli 2010.

Hej, Vi är supernöjda med resan! Området och staden var lika mysigt som vi hoppats på. Fin miljö,god mat och fantastiska vandringar! Boendet var toppen. Det funkade smidigt med att hämta nyckel på hotellet och de var hjälpsamma med parkering. Det enda var att de ville ha mer betalt för parkeringen än vad som var sagt, men det ordnade sig. Frukosten på hotellet var jättebra, den åt vi varje dag! Vi är på det hela väldigt nöjda med vår resa!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kristin och Tomas från Sollentuna i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 17. till den 20. augusti 2009.

Hej, vi har haft en fantastisk vecka i Italien !!! Allt har fungerat helt perfekt. Riomaggiore var mycket charmigt och lägenheten helt ok med mycket fräscht badrum.
Rent o snyggt var det med och låg bra till. Det var lätt att hitta och få ut nyckeln, bara att visa utskriven voucher. Även hyrbilen var enkel att hämta ut. Lite slö personal från Maggiore... men ok. En karta däremot över Italien fanns inte att få och svårt att hitta om man inte var i en stad då den kan köpas i en bokaffär eller turistaffär. Kan rekommenderas att ta med en egen karta hemifrån eller skaffa där innan man ger sig av med hyrbilen. Er som "arrangör" eller resebyrå har varit mycket bra, trevlig och hjälpsam personal och jag kan väl rekommendera er till vänner o bekanta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Terrazza Sessanta

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map