Semesterbostad i Riomaggiore i Cinque Terre

Terrazza Dana

 
Terrazza Dana är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Dana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riomaggiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Dana ligger i ett av Le Cinque Terres allra skönaste naturområde: bergssluttningar, vinmarker och plantager som terrasser med havet som närmaste granne. På lägenhetens sköna terrass får man känslan av att vara naturens härskare.

Lägenheten med sin oemotståndliga havsutsikt ligger i det lilla samhället Fossola di Tramonti ca. 7 km från Riomaggiore och med samma avstånd till Liguriens andra största stad La Spezia. Det är möjligt att ankomma till lägenheten utan bil då man kan ta tåget till La Spezia eller Riomaggiore och därifrån ta en buss vidare. För inköp av mat etc rekommenderar vi La Spezia.

Läs mer om Terrazza Dana

Lägenheten är fördelad på två våningar: på första finner man entré, kök med kylskåp, mikrovågsugn och två kokplattor. På samma våning finns det även badrum med toalett och dusch. Från köket leder en trappa upp till andra våningen där man finner vardagsrum med TV (utan satellit-kanaler), bord, stolar och en bäddsoffa för två personer (två barn eller en vuxen). Härifrån finns det även utgång till en skön terrass på ca. 10 m² med en äventyrlig havsutsikt som förtrollar tillvaron. Från vardagsrummet leder en trappa upp till ett loft med dubbelsäng.

Det finns aircondition/värme i lägenheten och den är rökfri. Småbarn är välkomna ifall gästerna tar med egen barnsäng/resesäng. Observera att det i prislistan är skillnad på priset beroende på antalet personer men det är endast tal om en lägenhet.

Det finns möjligt för gratis parkering ca. 150 meter från lägenheten sista biten ska man gå til fots (ca. 5 min). Nära lägenheten (vid början av den långa Biassa-tunneln) stannar bussen till Riomaggiore. Parkering i Riomaggiore rekommenderas inte pga. få platser och höga avgifter. Med tanke på det kuperade området rekommenderar vi att man väljer bagage med omsorg. Hellre ryggsäck före stora resväskor. Vill man besöka Cinque Terre rekommenderar vi att man tar bussen som stannar vid början av den långa Biassa-tunneln då parkering i Riomaggiore är nästan omöjligt och kostar en förmån.

Dölj texten
 
 
search map