Agriturismo i Riomaggiore i Cinque Terre

Il Borgo di Campi

 
Il Borgo di Campi är inte tillgänglig i dagsläget
Il Borgo di Campi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riomaggiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borgo di Campi är beläget inne i naturparken Le Cinque Terre. Stället ligger ovanför Riomaggiore stad, som man når med bil eller offentlig transport. För inköp ska man till antingen Riomaggiore eller den större staden La Spezia, som ligger 15 km härifrån.

Stället ligger nedanför den trafikerade huvudvägen, som dock inte hörs speciellt mycket från lägenheterna. Utiskten härifrån är fenomenal och stället är lugnt och avslappnat. Bilen lämnar man på parkeringen, och man når lägenheterna via en lång panoramisk trappa. Man ska vara uppmärksam på att det inte är helt lätt att bära sitt bagage till och från lägenheterna (ca. 15 m höjdskillnad). Detta gör att stället inte vänder sig till personer med gångbesvär eller mindre barn.

Läs mer om Il Borgo di Campi

Det finns igen direkt åtgång till havet, men det är smidigt och lätt att komma till Portovenere och Riomaggiore där det finns strand. 3 km till stranden och 9 km till affärer. Man bör uppmärksamma att de riktiga sandstränderna ligger ca. 20 km härifrån. Det finns reception, bar, restaurang med panorama utsikt och ett område med grill. Parkering är gratis så länge det finns plats, vilket inte alltid är lätt under högsäsong.

Det finns totalt 26 lägenheter belägna på olika nivåer och i olika färger. Utvändigt framstår fasaderna som slitna och skulle mycket väl kunna tänkas strykas på ytterligare en gång. Lägenheterna är inte våldsamt stora eller ljusa, då husen är gamla, men de har alla aircondition, privat utomhus-område; terrass eller tomtbit, satellit-TV, värme och aircondition är inkluderat i priset. Köket har 2 plattor och kylskåp.

Dölj texten
 
 
search map