Hotell i Riomaggiore i Cinque Terre

Hotel Villa Argentina

Nyrenoverad terrass med havsutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I Cinque Terre-byn Riomaggiore ligger Hotel Villa Argentina i lugna omgivningar långt från tåg och motorväg med utsikt till bl.a. den vackra kyrkan San Giovanni Battista från 1340. De flesta rum har stor balkong och havsutsikt. Gäster som ankommer i bil kan boka parkeringsplats eller garage endast 50 m från hotellet - vilket är en fordel då de flesta hotell här i området inte erbjuder parkering.

Panoramisk terrass

Från hotellets nyrenoverade gemensamma terrass har du en vacker utsikt över hela staden och på klara dagar kan man se helt till den franska ön Korsika. Gäster som kommer i bil kan beställa garage (mot betalning) i ett parkeringshus endast 50 meter från hotellet, vi rekommenderar att man beställer parkering/garage redan hemifrån då det endast finns ett begränsat antal platser.

Läs mer om Hotel Villa Argentina

Fina faciliteter

Förutom reception, bar och frukostmatsal med buffè har hotellet även en vinkällare var man kan köpa lokala produkter och till och med beställa en vinprovning som ger ett gott tillfälle att prova Le Cinque Terres prestigefyllda viner. Hotellet erbjuder även en tvättservice.

Rum med balkong och havsutsikt:

- Från rummen, som ligger fördelade på tre våningar, har man en vacker utsikt över Riomaggiore och Medelhavet. Rummen kan fås som enkel eller dubbelrum och enkelrummen har möjlighet till extra säng, medans endast ett rum har plats för fyra personer (våningssäng). Rummen har alla kassafack, Sat-TV, takfläkt, telefon, minbar och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Här finns ingen hiss.
Rum utan balkong och havsutsikt:
- Dessa fyra rum vänder mot backarna bakom hotellet och är alla fyra dubbelrum (ett har plats för extra säng för barn upp till 9 år). Rummen har alla kassafack, Sat-TV, takfläkt, telefon, minbar och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Här finns ingen hiss.

Lägenheterna

Lägenheterna finns med ett eller två sovrum och ligger i olika byggnader runt om i Riomaggiore. Du har dock tillgång till de faciliteter hotellet har att erbjuda och du checkar in på hotellet i vanlig ordning.

De har Wi-Fi, Sat-TV, kassafack och hårtork samt ett litet pentry. Extrasängar kan vara i bäddsoffa eller i våningssäng. Ingen hiss.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Rosa dei Venti

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante

Hotel Leopold

Moneglia

search map