Semesterbostad i Recco i Ligurien

Terrazza Recco

Från köket är det utgång till terrass med havsutsikt
 
Terrazza Recco är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Recco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Recco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med utsikt över Medelhavet och Portofino-halvön ligger denna oemotståndliga danskägda villalägenhet. Inuti dominerar en smakfull inredning med vackra antikviteter medan utemiljöerna ger varma sommarkvällar med utsikt på en av terrasserna omgivna av olivträd, apelsinträd och annan medelhavsvegetation.

Hela villan är nyrenoverad i charmig rustik stil. Fastigheten är uppdelad på två lägenheter - i den andra halvan bor en italiensk familj som tittar till hela huset. Till huset hör en privat parkeringsplats. Från entré-grinden leder en stentrappa (ca 30 steg) ner till själva huset och terrasserna, som ligger mycket ostört. Från terrassen leder en stentrappa ner till trädgården. I trädgården finns fruktträd som ger välkommen skugga under de varmaste månaderna. Det kan sättas en pool för barn i trädgården. Det finns två förrådsrum med ingång från trädgården varav det ena rymmer en tvättmaskin. Det andra innehåller diverse verktyg och trädgårdsredskap. Kustbanan går längs vattnet och kan höras i fjärran, när tågen passerar - annars råder bara lugn och ro, ibland hör man ljudet av fågelsång och kyrkklockor. Från villan är det ca 3 km till Recco och ca 500 m till vattnet (längs stigar med trappor) där man kan sola på varma klippor och dyka i havet.

Läs mer om Terrazza Recco

Villalägenhet (tvårums) till 2/4 personer med terrass och havsutsikt
- Det finns totalt 4 sovplatser (+en barnsäng). Villalägenheten ligger på första våningen och är på ca 60 m² - till det tillkommer ca 50 m² balkong/terrass och ca 300 m² tillhörande trädgård. I det rymliga vardagsrummet med kaklat golv finns en avdelning med dubbel bäddsoffa (160x200 cm) och en avdelning med matplats, soffa på 250 cm och satellit-TV. Det finns dessutom en barnsäng till barn upp till ca 5 år. Köket, som är avgränsat från vardagsrummet med en halvvägg, är utrustat med ugn, kylskåp, vattenkokare, brödrostare, spis med fyra gasbrännare, diskmaskin och komplett servis för 6 personer. Från vardagsrummet finns utgång till terrassen med grill och från köket kommer man ut till en annan terrass med fin utsikt över Medelhavet.

Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng. Mellan vardagsrum/kök och sovrum finns det en korridor med garderober. Bredvid korridoren ligger husets badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map