Agriturismo i Recco i Ligurien

Agriturismo Villa Carmelina

Här får du en uppfattning om avståndet till motorvägen Klassiskt ligurianskt landskap med jordterrasser
 
Agriturismo Villa Carmelina är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Villa Carmelina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Recco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här på Agriturismo Villa Carmelina kan du njuta av en lantlig semester uppe i bergen med närhet till den vackra kusten och det glittrande havet.

Bo uppe i bergen

Här bor du halvvägs mellan Genua och Portofino 260 meter över havet. Det finns ingen havsutsikt här uppifrån, men kusten och handelsstaden Recco ligger bara 4 km bort och det är där de närmaste butikerna ligger. Från Recco kan du även ta tåget till andra närliggande kuststäder och till Cinque Terre. Vägen upp är brant, men asfalterad. Det finns ingen parkeringsplats på Villa Carmelina, men det går bra att parkera gratis längs en vägkrök där boendet ligger ca 30 m bort längs en stig. Ägaren har en hund som är supersnäll och väluppfostrad.

Ta ett dopp i poolen

Poolen ligger mitt på tomten och omges av en terrass med trädgårdsmöbler där du kan njuta av den fina naturen och den strålande solen. Det finns även en liten toalett här, så att du slipper använda den borta på rummet.

Smaka på de lokala produkterna

Ett agriturismo kombinerar traditionellt jordbruk med boende för resenärer. Här på Agriturismo Villa Carmelina, produceras det fin ligurisk olivolja, massor av frukt & grönt, citronlikören Limoncello och dess motsvarighet i apelsinväg, arancino . Deras hemodlade produkter används i köket och du kan njuta av dem på ställets egna restaurang. Dessutom finns det möjlighet att köpa produkter att ta med hem, så att Liguriens smaker får leva kvar även i Sverige!. Det finns flera djur här och bara 100 meter bort kan du se både hästar, grisar, kaniner och höns.

Frukost och middag

Frukosten serveras som en portion, men du kan även plocka på dig några av de lokala produkterna från buffén. Det finns ett speciellt frukostrum, men om vädret är lockande, kan du ta med dig frukosten och sitta utomhus. På kvällen kan du äta i restaurangen där du blir serverad rätter framförallt baserade på lokala produkter. Under sommaren, serveras middagen oftast vid poolen, där cikadorna och den upplysta poolen skapar en mycket speciell medelhavskänsla. Restaurangen är även öppen för utomstående gäster, vilket skapar en livlig stämning och trevlig atmosfär.

Rummen på Agriturismo Villa Carmelina

Dubbelrum med terrass

Agriturismo Villa Carmelina har fyra fina rum, alla med privat terrass. De ligger i ett annex cirka 50 meter från huvudbyggnaden och lite längre bort från poolen och restaurangen. Tre av dem är på marknivå och den sista ligger på 2: a våningen i en sluttning. Två av dem har ett pentry (med två-brännare spis och kylskåp), som finns tillgängliga för en extra avgift som betalas på plats. Alla rum har luftkonditionering, Wi-Fi, TV, kylskåp, samt ett badrum med toalett och dusch. Två extrasängar i form av våningssängar finns i alla rum.

 
 

Gästomdömen av Agriturismo Villa Carmelina

Läs personliga omdömen av Agriturismo Villa Carmelina som ligger i Ligurien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Villa Carmelina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Villa Carmelina

Middagarna var ett nöje: gästerna placerades runt ett stort långt bord vilket manade till konversation på flera olika språk.
Ägaren Angelo var så närvarande och generös, och tyckte om att överraska vilket medförde mycket glädje.
Hans fru Monica, vars engelska var flytande, är också en superb kock - hennes recept kom från traditionella recept och framförallt hennes pasta var så good.
Fantastiskt!

Läs mer
 
search map