Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Recco ligger i det mycket natursköna området vid Monte Portofino Naturpark endast ca 20 km från Genova med det berömda akvariet och en av Europas bäst bevarade historiska stadskärnor.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Recco och närområdet

Även om Recco ligger granne med de mycket populära och fashionabla badorterna Santa Margherita Ligure, Portofino och Camogli, så är denna ort kanske mer en kustby där italienarna själva bor - vilket den mycket sparsamma mängd hotell vittnar om. Det finns tågstation i Recco, och man tar sig lätt till både Cinque Terre Nationalpark och till resten av Ligurien därifrån. Från Recco går det också en viktig huvudled (SP333) till inlandet mot de liguriska Appenninerna, där det finns goda chanser att hitta små autentiska byar med lokala matställen. Apropå det kulinariska så är Recco mycket känt för sin oemotståndliga version av den liguriska focaccian, Focaccia di Recco, som är en tunn version med inbakad crescenza-ost (påminner om stracchino).

Läs mer om Recco

Stranden

Recco har en ganska fin strand (blandning av sand och småsten) och byn samlingspunkt är utan tvekan den stora kommunala poolen som ligger på stranden.

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map