Omdömen från Residence Il Convento

Utsikt mot hamnen från den gemensamma terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Il Convento

Läs personliga omdömen av Residence Il Convento som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Il Convento. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt litet hotell

Man får ett verkligt varmt mottagande på hotellet.
Två minuter och så är man i centrum av Rapallo, som är en jättetrevlig stad att vara i.

Rekommendationer till andra gäster

Man kan ta båten till Cinque Terre eller Portofino, som är några fantastiska utflykter.

Residence Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Il Convento
Enrumslägenhet med havsutsikt och 2 sovplatser (bäddsoffa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

läget

Bra läge mitt i centrum!
Perfekt utgångsläge för att nå Portofino och cinque terre.

Residence Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Il Convento
Tvårumslägenhet med havsutsikt och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bra läge

Ett stort och trevligt rum för två vuxna och tre barn. Trevlig personal och hjälpsamma.
Nära vattnet och nästan mitt i stan.

Residence Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Il Convento
Tvårumslägenhet med havsutsikt och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Residence Il Convento

Härligt läge och en bra utgångspunkt för både seglings och körturer.

Residence Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
 
Själva boendet på Residence Il Convento
Enrumslägenhet med havsutsikt och 2 sovplatser (bäddsoffa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Preben og Anette fra Kolding boede på Residence Il Convento i Rapallo

Vi har haft en mycket trevlig semester. Det fungerade mycket bra att ta tåget till Cinque Terre och promenader mellan städerna, men det är förmodligen mer bekvämt i maj eller September när temperaturen är inte så hög. 14 dagar var lite för lång tid 10 dagar hade varit lämpligt.
Rapallo är en trevlig stad, men det är också trevligt på kvällen för att ta tåg eller buss till St Margherita och middag.
Den allmänna stranden precis vid hotellet är liten och ganska trångt. Vi hittade efter ett tag en liten, något lugnare strand som vi kunde gå ut en stund utanför staden - det kan vara bra om hotellet informerat om detta.
Hotellet ligger väl i mitten av staden, och ändå tyst. Vi använde som de enda gästerna terrassen mycket, och det fungerade bra.
Men skulle det förmodligen ha varit ett problem om flera av hotellets gäster hade samma idé. Det kan vara bra med några bekväma stolar med kuddar.
Personalen var mycket vänliga och hjälpsamma och städningen var helt tillfredsställande.
Sängen var mycket dålig - mycket hård och lutande mot mitten. Personalen försökte korrigera med mattor och en underliggande bräda.
Det kan dock överraskande att problemet inte är löst, eftersom det återkommer i många recensioner av hotellet på olika webbplatser.
Kylskåpsdörren gick inte stänga ordentligt, vilket vi var tvungna att lösa med en stol i dörren - detta problem redan beskrivits i en recension på booking.com i mars 2012!
Det skulle vara lämpliga torkanläggningar för badkläder, när du har varit på stranden

In-Italias kommentar

Vi är ledsna att höra att sängarna på Il Convento var dålig. Jag skrev ett e-postmeddelande till platsen och be om en översyn av sängar och byt vid behov. mvh stefania

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Marina och man från Träslövsläge i Sverige bodde på Residence Il Convento i Rapallo från den 4. till den 7. september 2010. Innan dess hade de bott på Cantine Cesani i San Gimignano.

Vi har haft en underbar resa! Våra dagar i Rapallo på Il Convento var jättebra, värdinnan var så hjälpsam och engagerad i oss. Hon gav oss massa råd och tips över utflykter.

Vistelsen på Cantine Cesani i Pancole var underbar. Vilka trevliga människor och vilken vacker miljö.
Det har kännts som om ni som reseagent varit väldigt proffsiga, allt har funkat. Jag gillar att få bekräftelser via mail och när ni skickat en påminnelse på att det snart är dax för slutavgift så har det kännts som om ni har full koll på allt.

Ni har nog inte bokat oss för sista gången!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Hej. Tack, resan gick mycket bra. Vi hittade rätt utan egen karta, endast er medsända lilla karta, så vi har inget att klaga på.
Rapallo var trevligt och lagomt stort. Vi tog tåget till Chinqua Terre, två dagar i följd, och varandrade mellan byarna. Kan rekommenderas. Ta tåget och inte bil. Vi promenerade även till St Margarite och tog senare bilen till Portofino. Två mycket trevliga orter att besöka. Det enda missödet var när vi skulle hem och därför kolla bilen före morgonens resa. Bilen var borta. Det visade sig att man sopade gatorna andra onsdagen i månaden vilket vi inte uppmärksammat. Hotellet hjälpe till att få tillbaks bilen, mot böter ,så det ordnade sig till slut.
Hotellet borde ha upplyst om denna skyltning tycker jag Annars var allt bra Genua mycket trevligt ocks så där var vi två dagar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Appartamenti Giada

Moneglia, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Rosa

Alassio

search map