Semesterbostad i Rapallo i Ligurien

Residence Il Convento

Utsikt mot hamnen från den gemensamma terrassen
 
Residence Il Convento är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Il Convento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Il Convento är ett trevligt lägenhetshotell, som ligger på en stilla sidogata i centrum av Rapallo, bara några steg från stranden och hamnen med de många båtarna och den trevliga hamnpromenaden.

Hotell faciliteter

Att stället fungerar som hotell betyder bland annat att det finns rengöring var 2:a dag, precis som man kan använda de faciliteter som är tillknutet ett hotell. Normalt sett finner man ägaren Manuela i receptionen och hon gör sitt yttersta för att ta hand om sina gäster. Observera att ifall man bokar garage så tilldelas man parkering ca. 250 m från Residence Il Convento.

Läs mer om Residence Il Convento

Möjlighet för tillköp av frukost

Residence Il Convento har fått sitt namn av att det är inhyst i ett gammalt kloster. Det finns en liten reception samt uppehållsrum med korgmöbler, trappa till andra våningen var man finner ställets bar, frukostmatsal (mot tillägg), som är inredd mycket rustikt, samt den lilla terrassen, varifrån man kan njuta av utsikten över hamnen. Det är också här på andra våningen man hittar hissen.

Olika inredning

Lägenheterna är fördelade på totalt 3 våningar och på grund av byggnadens historia och det faktum att man inte kan flytta väggarna, är alla lägenheterna mycket olika inredda. Man har utnyttjat platsen optimalt, vilket bland annat betyder att några av lägenheterna har ett litet kök som är inrett i ett skåp, varför man inte kan se det, medan andra har vanligt kök i olika storlekar.

Mer inredning

Alla lägenheter är fint men enkelt inredda, och de har aircondition, telefon, satellit-TV, förvaringsbox, gas spis, mikrovågsugn, kylskåp samt diskmaskin. Alla lägenheter har badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett.

Lägenheterna på Residence Il Convento

Enrumslägenhet utan havsutsikt med 2 sovplatser

består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kök i stängt skåp och badrum med dusch eller badkar, hårfön samt toalett.

Enrumslägenhet med havsutsikt och 2 sovplatser (bäddsoffa)

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kokvrå och badrum med dusch eller badkar, hårfön samt toalett. Möjlighet för extrasäng (3. person).

Enrumslägenhet med havsutsikt och 2 sovplatser (dubbelsäng)

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kokvrå och badrum med dusch eller badkar, hårfön samt toalett. Möjlighet för extrasäng (3. person).

Enrumslägenhet med loft och havsutsikt med 2/4 sovplatser

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kokvrå och ett loft med dubbelsäng som eventuellt kan delas till två enkelsängar. Det finns badrum med dusch eller badkar, hårfön samt toalett. Möjlighet för extrasäng (5. person).

Tvårumslägenhet med havsutsikt och 2/4 sovplatser

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kök, ett sovrum med dubbelsäng som eventuellt kan delas till två enkelsängar, samt badrum med dusch eller badkar, hårfön samt toalett. Möjlighet för extrasäng (5. person).

Dölj texten
 
 
search map