Hotell i Rapallo i Ligurien

Hotel Giulio Cesare

Takterrass med panoramisk utsikt över Tigullo bukten
 
Hotel Giulio Cesare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Giulio Cesare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det familjedrivna Hotel Giulio Cesare ligger vid strandpromenaden och det gröna område vid lustbåtshamnen i Rapallo, var vägen fortsätter mot Santa Margherita Ligure. Från hotellets takterrass har man en vacker panoramisk utsikt över Tigullio bukten, hamnen, Rapallo och de omkringliggande bergen. Stadens privata sandstrand ligger endast 50 meter från hotellet, som har ett fördelaktigt avtal för hotellets gäster.

Bar och sällskapsrum

På hotellet finns en reception, bar, sällskapsrum med skön atmosfär och frukostmatsal. Hotellet har dessutom hiss. Vägen framför hotellet är trafikerad, framförallt under sommarmånaderna då den leder till Santa Margherita och Portofino, som är mycket populära semester och utflyktsmål. Det finns parkeringsplats inom 100 meter från hotellet (både gratis och betal).

Läs mer om Hotel Giulio Cesare

Rummen

- De 33 rummen kan bokas som enkel, dubbel, trippel eller 4-bädds. Hotellets ena 4-bäddsrum har en dubbelsäng och en 1½-manssäng. Alla rum har aircondition, wi-fi (gratis), förvaringsbox, satellit-tv, telefon och badrum med toalett, dusch eller badakr och hårtork. Hälften av rummen har balkong och utsikten är antigen mot parken, var man kan skymta lite hav genom träden eller mot baksidan var det är lite lugnare.

Dölj texten
 
 
search map