Omdömen från Hotel Europa Design

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Europa Design

Läs personliga omdömen av Hotel Europa Design som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Europa Design. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Europa Design

Kanonläge, fin restaurang, trevlig personal men lite slitet rum för att vara 4-star hotel. Men helheten var väldigt bra.
Nära till tågstationen som man lätt tar sig till och från Genoas flygplatsen åt ena håller och Cinque Terra åt andra håller.

Rapallo som semester-destination

Perfekt läge för att få med Cinque Terra, Santa Margherita och Portofino. Även byarna Recco och Camoglia är mysiga.

Hotel Europa Design
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Europa Design
Dubbelrum

Rummen var lite slitna I förhållande till övrigt standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Europa Design

Rapallo som semester-destination

Hotel Europa Design
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Europa Design
Dubbelrum m. delvis havsutsikt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Katarina med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 12. till den 15. juli 2007.

Staden var jättetrevlig. Vi tyckte mer om den än St Magaritas som vi även besökte. Vi sov även två nätter i Camogli. Så mysigt ställe men litet. Rapallo var bättre om man vill se mer! Europé var ett jättebra hotel med bra frukost. Det låg perfekt till shopping, tåg och buss. Det var inte så lätt att hitta dit. Kartan vi fick var lite missvisande. Borde finnas bättre. Jag måste tipsa om de restaurnager som guidebokaen Berlitz tipsade om. Vi prövade dem som låg i Rapallo, St Magaritas och Menton. Alla var super!!!!! Att hyra solstolar var dyrt. Det kostad ca 200 sek för en dag.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Per med sällskap från Åmotfors i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 20. till den 23. juli 2007.

Rapallo var bättre än förväntat. Hotellet höll mycket hög klass, rent och snyggt, och låg helt nära stranden. Trevlig blandning av publiken i staden, med mest italienare. Överraskande humana priser på barer och restauranger. Mycket trevliga ställen längs strandpromenaden. Vill man se något mera exklusivt,(och mycket dyrare) är det nära till Santa Margeritha och Portofino. Mycket vackert landskap. Klimatet var Behagligt, mycket svalare än i Milanoområdet. (39 grader när vi passerade Milano, ca 30 när vi kom till Rapallo). På minussidan, förstås trängseln på gator och den intensiva trafiken. Mycket svårt att finna promenadstråk, annat än med livet som insats. Svårt att få tag på taxi, bör beställas. Sammantaget en trevlig upplevelse. Vi åker gärna tillbaka till området.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Inger och Peter från Landskrona i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 2. till den 3. juli 2007.

Tack, vår resa till och under vistelsen i Italien, är helt till vår belåtenhet! Allt fungerade väl både i Rapallo och Pomerance. Mvh /Inger

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Göran med familj från Mölndal i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 24. till den 25. maj 2006.

Bra hotell. Bra pris via er. Mycket högre om man vill fortsätta någon dag där. Men det finns andra hotell intill med lite lägre standard som är OK. Restauranger bättre på bakgatorna än på trandpromeden. Följ Guide Michelin ! Rapallo är på bekvämt avstånd om man flyger in via Genua, och se'n ska fortsätta nedåt kusten till Toscana.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2004
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map