Hotell i Rapallo i Ligurien

Hotel Europa Design

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget innebär även att du har nära till vattnet och stadens strand, samt en bra utgångspunkt att upptäcka flera av kustens små pärlor som t.ex nationalparken Cinque Terre och Portofino. På hotellet finns en bar, restaurang och ett litet Wellness.

Njut av en välkomponerad meny

På Hotel Europa Design finns en bar där du kan beställa in goda förfriskningar, innan eller efter maten. Här finns även ett gemensamt allrum, TV-rum och en restaurang som heter Plinio Riviera. Vällagade och traditionella rätter med eleganta upplägg ackompanjerat av ett gott vin är något av det du kan förvänta dig här. Under sommarhalvåret och om vädret tillåter kan du njuta av härligheterna under bar himmel.

Koppla av efter en händelserik dag

Du befinner dig i ett område rikt på sevärdheter och framför allt en underbar natur. Kusten är bedårande liksom flera av de små byar och städer regionen har ett bjuda på, antingen längs med vattnet eller en bit inåt landet. Väl hemma igen kan de vara skönt att få koppla av och detta kan du göra på hotellets sk. roofgarden, terrassen med något gott att dricka eller på hotellets lilla Wellness där du har fitnessrum, whirlpool, bastu och turkiskt bad. Inträdet betalar du på plats liksom de behandlingar du beställer. Tänk på att inträde och behandlingar (åldersgräns på min. 18 år) är på förfrågan så var gärna ute i god tid om du är intresserad.

Läs mer om Hotel Europa Design

För dig som vill bo centralt

Hotellet ligger nära hamnpromenaden och du har flera trevliga restauranger strax intill liksom butiker av olika slag och barer. Med andra ord ett perfekt läge för dig som vill kunna äta och dricka gott utan att behöva ta bilen efteråt för att komma "hem". Du bör tänka på att eftersom hotellet ligger mitt i det pulserande, charmerande centrumet av staden, bör du vara förberedd på livlig trafik utanför hotellet.

Du kan välja rum med utsikt

Det finns totalt 56 rum på hotellet, som alla är trevliga och inredda i gammaldags elegant stil. Alla rum har telefon, Sat-TV, minibar, kassafack, aircondition, Wi-Fi samt badrum med dusch/kar och hårtork. Rummen är ljudisolerade, för att försöka hålla ljudet borta från trafiken utanför.

Läs om rummen på Hotel Europa Design

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map