Hotell i Rapallo i Ligurien

Hotel Europa Design

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget innebär även att du har nära till vattnet och stadens strand, samt en bra utgångspunkt att upptäcka flera av kustens små pärlor som t.ex nationalparken Cinque Terre och Portofino. På hotellet finns en bar, restaurang och ett litet Wellness.

Njut av en välkomponerad meny

På Hotel Europa Design finns en bar där du kan beställa in goda förfriskningar, innan eller efter maten. Här finns även ett gemensamt allrum, TV-rum och en restaurang som heter Plinio Riviera. Vällagade och traditionella rätter med eleganta upplägg ackompanjerat av ett gott vin är något av det du kan förvänta dig här. Under sommarhalvåret och om vädret tillåter kan du njuta av härligheterna under bar himmel.

Koppla av efter en händelserik dag

Du befinner dig i ett område rikt på sevärdheter och framför allt en underbar natur. Kusten är bedårande liksom flera av de små byar och städer regionen har ett bjuda på, antingen längs med vattnet eller en bit inåt landet. Väl hemma igen kan de vara skönt att få koppla av och detta kan du göra på hotellets sk. roofgarden, terrassen med något gott att dricka eller på hotellets lilla Wellness där du har fitnessrum, whirlpool, bastu och turkiskt bad. Inträdet betalar du på plats liksom de behandlingar du beställer. Tänk på att inträde och behandlingar (åldersgräns på min. 18 år) är på förfrågan så var gärna ute i god tid om du är intresserad.

Läs mer om Hotel Europa Design

För dig som vill bo centralt

Hotellet ligger nära hamnpromenaden och du har flera trevliga restauranger strax intill liksom butiker av olika slag och barer. Med andra ord ett perfekt läge för dig som vill kunna äta och dricka gott utan att behöva ta bilen efteråt för att komma "hem". Du bör tänka på att eftersom hotellet ligger mitt i det pulserande, charmerande centrumet av staden, bör du vara förberedd på livlig trafik utanför hotellet.

Du kan välja rum med utsikt

Det finns totalt 56 rum på hotellet, som alla är trevliga och inredda i gammaldags elegant stil. Alla rum har telefon, Sat-TV, minibar, kassafack, aircondition, Wi-Fi samt badrum med dusch/kar och hårtork. Rummen är ljudisolerade, för att försöka hålla ljudet borta från trafiken utanför.

SPA and fitness is closed during 2020.

Läs om rummen på Hotel Europa Design

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Europa Design

Läs personliga omdömen av Hotel Europa Design som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Europa Design. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Europa Design

Bedömning av Hotel Europa Design

Läs mer

Bedömning av Hotel Europa Design

Kanonläge, fin restaurang, trevlig personal men lite slitet rum för att vara 4-star hotel. Men helheten var väldigt bra.
Nära till tågstationen som man lätt tar sig till och från Genoas flygplatsen åt ena håller och Cinque Terra åt andra håller.

Läs mer

Katarina med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 12. till den 15. juli 2007.

Staden var jättetrevlig. Vi tyckte mer om den än St Magaritas som vi även besökte. Vi sov även två nätter i Camogli. Så mysigt ställe men litet. Rapallo var bättre om man vill se mer! Europé var ett jättebra hotel med bra frukost. Det låg perfekt till shopping, tåg och buss. Det var inte så lätt att hitta dit. Kartan vi fick var lite missvisande. Borde finnas bättre. Jag måste tipsa om de restaurnager som guidebokaen Berlitz tipsade om. Vi prövade dem som låg i Rapallo, St Magaritas och Menton. Alla var super!!!!! Att hyra solstolar var dyrt. Det kostad ca 200 sek för en dag.

Läs mer

Per med sällskap från Åmotfors i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 20. till den 23. juli 2007.

Rapallo var bättre än förväntat. Hotellet höll mycket hög klass, rent och snyggt, och låg helt nära stranden. Trevlig blandning av publiken i staden, med mest italienare. Överraskande humana priser på barer och restauranger. Mycket trevliga ställen längs strandpromenaden. Vill man se något mera exklusivt,(och mycket dyrare) är det nära till Santa Margeritha och Portofino. Mycket vackert landskap. Klimatet var Behagligt, mycket svalare än i Milanoområdet. (39 grader när vi passerade Milano, ca 30 när vi kom till Rapallo). På minussidan, förstås trängseln på gator och den intensiva trafiken. Mycket svårt att finna promenadstråk, annat än med livet som insats. Svårt att få tag på taxi, bör beställas. Sammantaget en trevlig upplevelse. Vi åker gärna tillbaka till området.

Läs mer

Inger och Peter från Landskrona i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 2. till den 3. juli 2007.

Tack, vår resa till och under vistelsen i Italien, är helt till vår belåtenhet! Allt fungerade väl både i Rapallo och Pomerance. Mvh /Inger

Läs mer

Göran med familj från Mölndal i Sverige bodde på Hotel Europa i Rapallo från den 24. till den 25. maj 2006.

Bra hotell. Bra pris via er. Mycket högre om man vill fortsätta någon dag där. Men det finns andra hotell intill med lite lägre standard som är OK. Restauranger bättre på bakgatorna än på trandpromeden. Följ Guide Michelin ! Rapallo är på bekvämt avstånd om man flyger in via Genua, och se'n ska fortsätta nedåt kusten till Toscana.

Läs mer
 
search map