Semesterbostad i Rapallo i Ligurien

Casa Rapallo

 
Casa Rapallo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Rapallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Rapallo är en fin lägenhet, som ligger i gröna omgivningar i centrum av Rapallo med swimmingpool och utsikt över havet och bergen.

Lägenheten,som ägs av ett yngre danskt par, som bor i området, blev renoverad 2007, och upplevs därför som riktigt fräsch, precis som inredningen är mycket nordisk. Lägenheten ligger i ett större komplex som heter Eurotel.

Läs mer om Casa Rapallo

Casa Rapallo har direkt utgång till en grön trädgård, och swimmingpool (12 x 6 meter med en liten barnavdelning) som ligger bara några få meter från lägenhetens terrass. Det är cirka 50 meter till närmsta supermarket, och 150 m till centrum och strandpromenaden. Det hör en stor parkeringsplats till komplexet med ca. 70 platser, där man kan parkera gratis.

Lägenheten är ca. 65 m² stor och ligger i nivå med trädgården, som det finns utgång till via en lång smal terrass, som löper längs med lägenheten. Från terrassen, som är möblerad med ett litet bord och två stolar, går det 2 trappsteg ner till gräsplanen, där det finns flera gemensamma trädgårdsmöbler. Lägenheten, som är en ICKE-RÖKARE lägenhet, består av ett stort uppehålls- och matrum med franska dörrar mot trädgården. Det finns satellit-TV med flat-screen samt CD-spelare.

Det finns ett liten kokvrå med 2 kokplattor, mikrovågsugn, stavmixer, strykjärn samt kylskåp med frys, precis som det finns sovrum med dubbelsäng och fransk dörr mot trädgården, ett mindre rum med två enkelsängar som kan sättas samman till en dubbelsäng, samt badrum med tvättmaskin, dusch, hårfön och toalett.

Uppmärksamma! Det är möjligt att beställa ett "välkomstpaket" så man undviker ett tomt kylskåp. Det kostar Eur 50,- och består av vatten / öl, frukt, nescafé, te, mjölk, yoghurt, cornflakes, skinka, ost och bröd.

Dölj texten
 
 
search map