Hotell i Punta Mesco i Cinque Terre

Hotel La Giada del Mesco

Havsutsikten är svår att undgå Hotellts många terrasser Poolen och havet smälter samman
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på en sluttning mellan städerna Levanto och Monterosso endast ca. 2½ km från stranden i Levanto. Det finns gratis parkering och gratis shuttle-buss till Levanto.

Bo på en framskjuten sluttning

Hotellet ligger på en sluttning mellan städerna Levanto och Monterosso (Cinque Terre), endast ca. 2½ km från Levanto där det finns både privata och offentliga stränder. För frilufsfolket finns det stigsystem som leder ner till både Levanto och Monterosso varifrån man har utsikt till samtliga fem byar i Le Cinque Terre. Det finns gratis parkering för gästerna och så erbjuder hotellet gratis schuttle-buss med fyra dagliga avgångar till centrum och stranden i Levanto och fem turer tillbaka med den sista ca. kl. 23:00.

Läs mer om Hotel La Giada del Mesco

Vid poolen glömmer du allt och tid och plats

Poolen ligger med fin panorama utsikt över havet och bergen med vinrankor och inte minst hela den liguriska kusten (den italienska riveran) mot Portofino och Genova. Runt poolen finns det parasoller, solstolar samt bord och stolar.

Frukost och lätt lunch

På hotellet finner man en liten reception, några gemensamma uppehållsrum (wi-fi internet) och en bar där det serveras drycker och lättare måltider (smörgåsar m.m.) så man inte behöver att åka till Levanto för lunch. Notera att det ej finns restaurang på hotellet, men ifall du önskar en lättare måltid kan man fint äta lunch eller middag utan att behöva lämna hotellet. Från terrassen där frukosten serveras har man en fin havsutsikt och man stannar gärna länge efter måltiden. Det finns inte någon hiss men husdjur är välkomna.

Rum med liten terrass och havsutsikt:
- Samtliga 11 rum har en liten terrass med havsutsikt. De är fördelade på tre områden: 5 av rummen ligger under frukostmatsalen och har terrass med pergola och panorama utsikt över havet. De sista 6 rummen ligger i två gula byggnader uppe bakom poolen/frukostmatsalen och har även dessa fin havsutsikt. Rummen är utrustade med minibar, aircondition, telefon, förvaringsbox, flatscreen-TV med satellit-kanaler och eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map