Semesterbostad i Punta Mesco i Cinque Terre

Casa Sunset & Aurora

 
Casa Sunset & Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sunset & Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Punta Mesco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna villa är belägen i Punta Mesco ca. 2 km från Levanto, var du hittar stranden, tågstationen och inköpsmöjligheter. Villan har en betagande utsikt över hela bukten och ligger längs en av "Le Cinque Terre"- stjärnorna. Det är cirka 50 meter från villan till vägen, var man kan parkera sin bil. OBS: för att komma till huset går det en liten stig, som inte är upplyst. Vi rekommenderar därför att man tar med sig en ficklampa.

Huset innehåller två lägenheter; Sunset och Aurora. Detta är stället för dem som önskar fina landskap, egen terrass och lugna omgivningar och samtidigt önskar bo lite utanför staden. Möbleringen i de båda bostäderna är trevlig och båda är utrustade med värmeanläggning för de kallare månaderna. Det finns även disk- och tvättmaskin, micro, satelli-Tv och terrass/balkong. Framför byggnaden finns det en pool till gästernas förfogande.

Läs mer om Casa Sunset & Aurora

Fyrrumslägenhet Aurora med 5 sovplatser:
- Lägenhet Aurora är fördelad på två våningar som båda har utgång till trädgården, då byggnaden ligger i en sluttnining. På den översta våningen finns det ett litet uppehållsrum med utgång till terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, jacuzzi, kök med diskmaskin samt badrum med tvättmaskin och dusch samt toalett. Genom en trappa kommer man ner till den nedre våningen, var det finns sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett.

Fyrrumslägenhet Sunset med 5 sovplatser:
- Lägenheten Sunset ligger i västerläge och fördelad på två våningar, samt en liten sidobyggnad. På nedre botten i "huvudbyggnaden" finns uppehållsrum med Tv, bäddsoffa för en person samt kokvrå och diskmaskin. På nästa våning finns det sovrum med dubbesläng, sovrum med enkelsäng och en liten balkong samt badrum med dusch och tvättmaskin. Vid sidan av ingången finns det en trevlig tillbyggnad innehållandes sovrum med dubbessäng och badrum.

Var uppmärksam på, att om man beställer parkeringsplats, så finns den i själva Levanto och alltså inte i direkt närheten till huset. Parasoll och två solstolar som kan väljas till finns som strandservice nere vid vattnet (Bagni Casinò) där det även finns tillgång till pool i priset.

Dölj texten
 
 
search map