Semesterbostad i Portovenere i Cinque Terre

Residence Le Terrazze

Residence Le Terrazze är den färgglada byggnaden till vänster
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Le Terrazze kunde på avstånd lätt förväxlas med det närliggande fiskeläget Portovenere som pryder kusten med sin pittoreska färgorgie. Detta residens är nämligen byggt efter lokal byggstil.

Ta båten till Cinque Terre

Endast 1 km från stämningsfulla Portovenere och färgeläget varifrån du kan ta båten till ön Palmaria och till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre ligger Residence Le Terrazze och blickar ut över havet. Du kan antingen välja att gå till centrala Portovenere eller ta den offentliga minibuss som avgår var 15:e minut nära Residence Le Terrazze. I juli och augusti cirkulerar den dagligen fram till midnatt, medan den i perioden innan och efter högsäsongen endast kör om helgen. Närmaste närbutik ligger ca. 200 meter bort, medan närmaste supermarket (med lite större urval) ligger ca. 1 km bort.

Läs mer om Residence Le Terrazze

Flera fina faciliteter

Bland ställets många lockande faciliteter finner du en solterrass, en stor saltvattenpool med barnpool som även är öppen för utomstående och därmed är välbesökt under högsäsongen. Det finns även en strand av småsten där det är möjligt att bada, hoppa i från badbryggan och hyra solstolar och parasoller. Ifall du önskar att sola på den privata stranden eller vid poolen ska du boka solstolar och parasoll - alternativ är du alltid välkommen att använda poolen och den offentliga stranden utan tillägg. Om lördagar kan det arrangeras bröllopsfest på stället, men poolen är alltid tillgänglig för ställets gäster under poolens normala öppettider.

OBS! Fri parkering finns framför hotellet, men efter tillgänglighet. Önskar du övertäckt parkering är denna på förfrågan och mot avgift

Även möjlighet för frukost

Invändigt finns en restaurang där det även finns möjlighet att köpa frukost och lunch som serveras som buffé. I restaurangen tillagas både pizzor och rätter från det traditionella liguriska köket. Vid receptionen finns det internet-point och wi-fi. Det finns även hiss på stället. Notera att extra sängar i lägenheterna mäter 190 cm.

Enrumslägenhet för 2+2 personer (med balkong och havsutsikt)
- Dessa 3 lägenheter har alla privata uteplats (storlek på balkong varierar och det finns inte alltid lika många stolar som sängplatser). De har alla vardagsrum med pentry (2 kokplattor) och möjlighet för fyra sovplatser (antingen 1½-persons bäddsoffa och våningssäng eller dubbelsäng och dubbel bäddsoffa), aircondition, internetuppkoppling (mot tillägg), TV, telefon och badrum med toalett och dusch. I denna typ finns det en enrumslägenhet för två personer, en för tre och en för fyra personer. Lägenheten för två personer har en liten balkong med havsutsikt där man kan stå men inte sitta och där ut över en större, möblerad terrass på baksidan. Lägenheten till 4 personer är hcp-anpassad. Extra sängar kan vara i antingen en bäddsoffa eller våningssäng.

Tvårumslägenhet för 3+2 personer (med balkong och havsutsikt)
- Dessa 12 lägenheter har alla privat uteplats (storlek på balkong varierar och det finns inte alltid lika många stolar som sängplatser, i en del fall får endast två stolar plats). De har alla vardagsrum med pentry (2 kokplattor) sovrum med dubbelsäng, aircondition, internetuppkoppling (mot tillägg), TV, telefon och badrum med toalett och dusch.

Tre av lägenheterna är för tre personer (antingen med terrass eller balkong - och där alla tre personer sover i sover i sovrummet i den ena av lägenheterna), medan sju av dem är till fyra personer och de sista två är till hela fem personer. Den ena av lägenheterna till fem personer ligger i närheten av restaurangen på 3:e våningen och har en stor privat terrass, och är den enda lägenhet med badkar och diskmaskin.

En av lägenheterna till fyra personer ligger på 3:e våningen i närheten av restaurangen och har från lägenheten tå trappsteg upp till en stor gemensam terrass, men där trädgårdsmöblerna är reserverade till denna lägenhet. Extra sängar förutom de två första personer kan antingen vara i en våningssäng eller bäddsoffa - och är antingen i det ena eller andra rummet beroende på rumsfördelningen.

Hotellrum med havsutsikt
- Förutom lägenheterna finns det även fem rum med havsutsikt. Dvs. här ingår frukost och daglig städning i priset, men inte tillgång till kök som i lägenheterna. Endast ett fåtal av rummen har privat uteplats. Tre av rummen har plats för en extra säng. De har alla aircondition, internetuppkoppling (mot tillägg), TV, telefon och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map