Omdömen från Hotel della Baia

 
Hotel della Baia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel della Baia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portovenere här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel della Baia

Läs personliga omdömen av Hotel della Baia som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel della Baia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Annelie och Ulf från Furulund i Sverige bodde på Hotel della Baia i Portovenere från den 3. till den 6. september 2007.

Hotell della Baia, La Grazia, Portovenerel låg på en återvändsgata vid småbåtshamnen. Parkering fanns utanför för 4 E/dag, köpes på hotellet. Minus var att endast en kypare kunde engelska och menyn var bara på italienska, spännande ibland. Vi hade ett fint rum med utsikt mot havet och byn. Byn var liten men man promenerade på 45 min. till Portovenere där det fanns flera restauranger, cafe`er och mycket att titta på. Dessutom får man en underbar utsikt över medelhavet under vägen.Därifrån går också båtarna till Cinque Terre. Vi tog en båttur utefter kusten och såg alla fem byarna från havet, mycket sevärt. Man kan också köra bil till byarna men det kan vara svårt med parkering. Vi körde till Manarola och gick på via del Amore.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kjell med sällskap från Borås i Sverige bodde på Hotel della Baia i Portovenere från den 21. till den 24. maj 2007.

Hotell del Baia i Le Grazie är bra för rundturer kring Cinque Terre. Bilen fick stå orörd i tre dagar, hela vistelsen. Hotellet är mycket bra, lugnt på återvändsgata, fina rum, vackert beläget direkt vid strandpromenaden, nära lokalbussen och med perfekt resturang. Mycket bra halvpension med tre rättersmiddagar och fina frukostar. Vi var på kvällspromenad i den lilla staden när Milan gjorde 1-0 i Champions Leage-finalen. Hela staden som normalt är så lugn och tyst fullkomligt exploderade, ett imponerande minne från en perfekt vistelse i Italien.
Tack InItalia, behåll profilen och vi rekommenderar er starkt och återkommer gärna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map